torstai 11. maaliskuuta 2010

Torstai.11.3.2010

Taas on lennetty ku päätön kana koko aamu!
mopedi lataukseen,rautakauppaan muutama palikka p-kärry lainaksi,klapit terassille kärry takas siinä välissä melkein pihaan sohjoon kiinni!
mageeta!
koirat haisteleen vanhaan satamaan posti!
Muutama trukkilava talliin ennenkuin ovat läpimärkiä tuolla sateessa ja takanpolttoidea kirjaimellisesti vesittyy!
Nyt noi kaverit kuorsaa aivan 100-0 rupee vaan meneen itellä jäseniin kuunnella tuota rohinaa!
Niin hullultakun se kuulostaa niin tuo kova kuorsaaminen ei enää muutoin häiritse,muuten kuin että meinaa nukahtaa itsekkin!
eilen jumppasin poikkeuksellisesti lapaset!
Olen hiukan lisännyt noita käsitreenejä!jos vaikka kellon ostaisi niin ettei ole kainalossa joka kerta kun kädet nostaa pystyyn!
tänäänolisi tarkoitus tehdä jalat tai olkapäät! kaksi viiemeisintä treeniä nyt menneet niin hyvin että tässähän pääsee pian ihan kohtalaisiin jumpparautoihin taas kiinni!
sen verta rauhalliseen tahtiin taas tätä viimeistelyremppaa tehnyt ettei ole enää keho siitä rasittuneessa tilassa!
Tässä välissä olen kerinnyt miettimään sellaistakin että voiko joku tie osuus olla kirottu?
Tuo alskatin tie kun meinaa olla niin erikoinen tie osuus että ei mene minulla jakeluun!
Minä jolla ei ole verenpainetta ollut juurikaan koskaan, muuten kuin mennessä tai tullessa töihin tai yleensäkkin kun käyttää tuota tietä! siinä on 70km nopeusrajoitus!ja jengi ajaa korkeintaan 60km oli kesä tai talvi päivä tai yö!keli kuin keli
Ymmärrän sen toki huonoilla keleillä!tai ruuhka aikana mutta aivan sama koska siinä ajaa,totesin että joko tie on tosiaan kirottu!tai sitten gerby/raippaluoto akselilla on vain yksinkertaisesti niin kertakaikkisen surkea autokanta että ne ei liiku kun sen 55-60km/h vai olisikohan noita mopoautoja sitten jo isompi korisinakin?
yksi vaihtoehto on että täällä päin asuu niin kertakaikkisen iäkästä porukkaa että ei enää koe tarpeelliseksi ajaa noin( älyttömän )lujaa,tosin minä olen sitä mieltä että sitten kannattaisi ostaa linja autolippuja tai kulkea taksilla!
No pian saa pyörän käyttöön ja yhden kaistan lisää tilaa sen myötä!
Nyt pitäisi tuo nuorimmainen koira malttaa pian herättää!ja mikäli ei sada lujaa vettä tehdä sen kanssa pieni kävelylenkki tuossa kylillä!pakata se ja työlaukku autoon ja lähteä töihin!
Päivänjatkoja!Timppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti