perjantai 19. maaliskuuta 2010

Perjantai 19.3.2010

Jaahas,se olisi sitten taas tälle viikolle viimeinen arkipäivä menossa!
Ennen nämä perjantait olivat viikon hirveimpiä päiviä! mutta siihen aikaan seisoskeli vielä tuolla ovella! nyt ei tule kylläkään seistyä oikeastaan juurikaan kummallakaan puolella ovea!Liekö vanhuus kalvaa luita?
Pitäisi lähteä töimaalle!nämä perjantait on tuon vastaanotto väijyn puolesta lyhyempiä päiviä!
Tarkoitus olisi reenata tänään kädet,mikäli on niin rauhallista enkä keksi mitään silleen järkevämpää tekemistä että siirtyy jumppa huomiselle, kolmen treenin putki niin ihan huoletta saa pitää lepopäivän mikäli siltä tuntuu!
Eilen treenasin olkapäät,ihan kohtuu jumppa
suorina sarjoina kylläkin vaan Etupunnerruksia squatt koneella aina 320kg saakka, kasin sarjoina...uupuu vielä 60kg että on samoissa millä ite joskus olen tehnyt,mutta nämä rauskat rutina olkapäät,niin tiedä sitten pääseekö lainkaan kunnon romuihin!ja onko sillä loppupeleissä mitään tekemistä kehoilun kanssa?heikon mielen kohottamista kenties?
pystysoutuja muutama sarja, takaosia rintakoneessa ja taljassa vipunostoja levypainoilla,ja etuosia levypainoilla + päälle epäkkäitä olankohautuksina!ja siinähän se sitten taas olikin!
Eilen tulin himaan niin keke oli tuosta olohuoneen pöydän päältä löytäny kuumemittarin ja tuhonnut sen tuohon pitkin lattiaa!
ihme ettei ollut koirat saaneet haavoja mihinkään,makailivat lasinpaloilla tyytyväisenä!
Eikun imuri käteen ja putsata lattiat!
Nyt voi sitten kirjaimellisesti sanoa että pikkukaveri lähtee niinkuin elohopea pitkin lattioita!
Jaahas eikun menoksi!tää meinaa myöhästyä töistä!saankohan lemput?itseltäni...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti