tiistai 9. maaliskuuta 2010

9.3.2010 Tiistai

Tere,tänään aamusta aloittelin sitten gymillä terassin tekoa!+1 niin eikös se ole jo sopiva sää?kieltämättä aika raaka tuo ilma oli kyllä!mutta pikku hiljaa!Ja pitäähän joka salilla terassi olla??
Ongelmana meinaa vaan olla pulut!niitä asustelee pariskunta tuossa terankilla ja päästelevät jätöksiään minne sattuu!kuinka parista linnusta voi tullakkin niin paljon tavarata!
No pitää keksiä joku karkoituskeino , hirvensarvisuola kuulemma on sellainen millä pitäsi päästä eroon nuista ilman että linnuilta henki lähtee!haisee kuulemma niin törkeeltä niiden nokkaan että poistuvat paikalta!nähtäväksi jää?
Tänään jumppasin Killerin kanssa selän ja meni pitkästä aikaa ihan hyvin!vaikkakin on ollut viimeisen viikon veto aikalailla poissa! pelko persiissä että on iskemässä joku kipu ja tauti päälle!
harvemmin nuo meikäläiseen puree , tulee vaan tällanen puolikuntoinen olo pitkäksi aikaa!
No,niillä mennään mitä on?muuta ei voi ja eiköhän se pikku hiljaa tuo aurinko tee tehtävänsä ja rupee ilme kirkastumaan ilman myötä joka jampalla!
uusia asiakkaita on tullut salille ja
Tyttöjäkin/naisia on saatu pikku hiljaa lisää !ja muutoinkin on hiihtoloman jälkeen taas liikehdintä normalisoitunut!
Nyt hetkeksi tuota matolaatikkoa toljottamaan tuohon soffan pohjalle ja ladata akkuja huomista päivää varten! huomenna olisi jumppavuorossa ???olkapäät.hyvät yöt!!Timppa www.wasagymhouse.com

2 kommenttia:

  1. Kyllähän jos jo plussan puolella on käyty nii terassia pitää ruveta rakentamaan ;)
    Hitsin vitsi Timppa, sitä osaa nyt jotenkin aivan erityisellä tavalla arvostaa Wasa Gym Housea, kun on käynyt "vieraissa" täällä Oulussa :D Kolmella eri salilla käynyt tutustumassa eikä kyllä vaan taida Oulussa olla sellasta salia mikä Vilposen salista veis voiton, ei sitten millään! Mutta sehän on vaan hyvä se, TAAS yksi syy lisää miksi palata sitten Vaasaan :) Muuten tämä kaupunki on kyllä ihan mukava, oon viihtynyt hyvin :)
    Maaliskuun viimeisenä viikonloppuna oon tulossa Vaasaan ja täytyy kyllä tulla kurkkimaan salillekin miltä siellä näyttää! :)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa!juu eikait nyt täältä voi minnekkään pysyvästi lähtee!

    VastaaPoista