torstai 4. maaliskuuta 2010

4.3.20101 Torstai

Taas on muutama päivä vierähtänyt tosi nopeata!kaiken ruuvaamisen ja remppaamisen ohella, olen kyllä yrittänyt treenata ihan normaalisti!ja ihan suht ok on mennyt!
tietty noista ihme työ asennoista tulee nuita lisäkolotuksia joka puolelle!kun ei ole moiseen taas tottunut,mutta ei mitään isompaa/hälyttävää!
sitten tämä kertakaikkiesen arktinen ilmasto!tällaisina vuodenaikoina ja sääolosuhteiden vallitessa toivoo olevansa jossain kaukana lumikolasta!
Eilen jäin tuolla ruumisautolla 2 kertaa juumiin!
onneksi jälkimmäinen ns pahempi jumittuminen hoitui kahden ystävällisen miehen auttaessa atoni irti lapioiden kanssa!kiitos heille!
Tuollainen pitkä takavetoinen automaatti ei ole suunniteltu lähellekkään tällaisia sääolosuhteita!
Ja täytyy sanoa että olen useampaan otteeseen tänä talvena katunut maastoauton pois laittamista!
No,ehkä tämä joskus sulaa kaikki poiskin?sitten taitaakin olla kanootin hankkiminen seuraava investointi!sehän voisikin olla hyvä business ruveta myymään gymikanootteja!
No juu nyt pitäs lähtee kompuroimaan tuon nuorimman ja suurimman bulleron kanssa pikku lenkki,meinaa olla kaverissa taas sen verran tuota ylimääräistä energiaa että mikäli jätän sen tuossa moodissa kotiin niin aivan takuuvarmasti hajottaa jotain sillä aikaa kun on yksin kotona!
Hyvää päivänjatkoa!terv Timppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti