perjantai 5. maaliskuuta 2010

5.3.2010Perjantai

Jaahas,taas on perjantai! johan meni taas nopeeta nää päivät!
Aamupalaksi kävin laittamassa muutaman neliön mattoa vielä gymillä lattiaan!
Onneksi nyt rupee olemaan siinä mallilla että pikku hiljaa saa ruveta ottamaan rennommin!
Tässä rupee oleenkin takki jo niin tyhjä että meinaa nukahtaa pystyyn!
pari iltaa sitten oli tarkotus lähtee vielä maalaamaan gymille yks oviaukko mutta hetken loikoilin tuon pikku bulldogin kanssa lattialla ja sammuin siihen,ei saanu vaimokaan mua siitä revittyä hereille!heräilin sit n puol2 eli se siitä maalaamisesta sinä iltana!
eilen jumppailin olkapäät,tänään pitäisi tehdä selkä! reenit menneet pikkkasen sekasin siksi että olen yrittänyt hieman säästellä niitä paikkoja mitkä ovat ottaneet itteensä aina nuista päivän remontti askareista!
Terassin teko ja siivous jäljellä, mutta sillä ei ole niin hirveä hoppu,eipä nämä kelit ihan terassikeleiltä vielä vaikuta!josko juhannuksena olisi tuo valtava määrä lunta pois!
Pökättiin kotisivuille melleviä tarjouksia!nettikamppis ehkä se kaikkein kovin!ja se ei siellä vanhene kovin kauaa !www.wasagymhouse.com sivut ovat muuten uudistetut!kuvia lisätään heti kun saadaan kaikki paikat siihen kuosiin että saadaan kunnon kuvat aikaiseksi!
Mutta nyt pitää yrittää jaksaa lähtee jolkutteleen tuon nuorimman bulleron kanssa,sekun meinaa vetää tuolla olohuoneen mattoa naamariin! tämä kaverikun on sellainen että keksii koko ajan jotain tekemistä!oikea adhd malli!
hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti