maanantai 1. maaliskuuta 2010

1.3.2010 Maanantai

www.wasagymhouse.com kokeile kuntosaliamme viikko veloituksetta!!(edellyttää avaimen kuittaamisen vastaanotosta ja että olet meille uusi asiakas)

maaliskuu maata näyttä vai miten se nyt meni?
en tiedä, tuotä valkosta töhnää näyttää tiputtelevan taas taivaalta vaan lisää!
viilkonloppu meni aika hätäseen remontin merkeissä gymillä!
lauantaina asennettiin nyrkkeilysäkeille telineet!ja tuollaisessa vanhassa rakennuksessa joutuu aikalailla improvisoimaan että saa homman pelittämään! ja arvata saattaa että kaikessa meni taas odotettua kauemmin!
Työkalut kun on mitä on ja aina puuttuu jotain ynm,välillä tuntui jo että pitäisi asentaa liukuhihna K-Raudan ja gymin välille!
illalla sitten kuitenkin oli vielä pakko mennä harjoittelemaan jalat !
eilen sunnuntaina sitten asennettiin lattia koko uuteen osaan!se olikin sitten sellanen 9 tunnin kiekasu!mutta avot että tuli komiata!
Toinen polvi huutaa hoosiannaa! kontillaan koko päivän(onneksi sitä ei ole reenattu)niin ei oikein ollut jalkareenin jälkeen kovinkaan fiksua!
No voiko tällä ikää enää mitään kovin fiksua edes odottaa? hölmömmäksi vaan menee!
pientä maalaamista ja fiksaamista vielä niin se olisi aika lähellä totuutta!
Sitten on vielä terassin teko!pitäähän joka gymillä terassi olla??
Päivänjatkoja kaikille,mä meen yrittään nuo bulldogit hereille,ja jos ne saisi vaikka käveleen!nekun saa aamupalan jälkeen aina kivasti uudestaan unen päästä kiinni!
eikä tuo kuorsauksen kuunteleminen itseä ainakaan piristä! päinvastoin,henkistä taistelua ettei ite lössähdä tuonne soffan pohjalle!mutta nyt,moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti