tiistai 23. maaliskuuta 2010

23.3.2010 Tiistai

Jaahas,Tiistai ja vielä koko päivä!eilinen reeni jäi sitten kokonaan väliin! hammastohtori meinasi ettei kannata reenata ettei tuo poistetun hampaan hole ala vuotaan verta,jotenka jätin sitten väliin koko jumpan!minkä taakseen jättää sen edestään löytää elikkä tänään olisi sitten sen eilisen treenin vuoro!oli kieltämättä iltaan asti koko pää puuduksissa ettei silleensä mikään maailman paras olisi edes reenata eilen!
Olisi purrrut pian kielen poikki!olis tietysti ollut hetken huudon jälkeen tämäkin maailma mukavampi ja hiljasempi paikka!sitte olisi pitäny opetella vit......an viittomakielellä
Tosi hyvä olisi eilen ollut ottaa turpaan kun oli aivan tunnoton kuula!
Aamupala kokattu,itelle ja koirille! tuo pikkukaveri alottaa järjestään joka aamu meikäläisen ylös herättelyn klo08,ja pakkohan se on viimeistään 09 kömytä ylös sängystä!siihen mennessä on naama ja pää jo niin puhki pestynä!
pakata koirat autoon konttorin kautta viemään muutamat lappuset pankkiin!
Kevät vaan ei meinaa tulla millään,sisältä katottuna näyttää hyvältä mutta ulos mennessä raaka totuus paljastuu! ranteessa jo pian tenniskyynärpää unissaan moottoripyörällä ajelusta!
Päivänjatkoja!Timppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti