keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Ruokaa!

Nälkä..yliarvostettua!hätänen päivä ollut,käkkinyt gymillä klo 10.30 saakka syystä että tekivätten jonkun jutun Pohjalaiseen !siinä puolen päivän aikaan jumppa jo silloin siksi ja  siitä johtuen .
Aamulla asentelin hetken aikaa taas autotalliin oven aukaisijaa.Mikään ei mene niinkuin elokuvissa ei edes elokuvissa.
kattotuolit kiskoon liian matalalla jne jne,mutta se nyt on tuollaista pikku nakertelua tämän kaiken muun menneen ruuvaamisen ohella,Takka on jo uusi se asennettiin paikoilleen tuona PM viikonloppuna ja pelittää loistavasti!sen projektin kanssa meni a stä ö hön 2 päivää vajaa 2 viikkoa!eli jotain suht hätäseenkin.
Huomenna hakemaan  lisää alastulomattoja kiipeilytilaan,kun en tänään ehtinyt! jsitten vain otteiden odottelua ja sekin tila  rupeaa olemaan aika lähellä totuutta!hiljaa hyvä tulee,asiatkun tuppaa vaan aina viemään enempi aikaa kuin aina äkkiseltään laskee omassa päässään!
treenit sujuu kohtalaisen mukavasti!tänään oli käpäläreeni,huomenna otetaan hiukan rintaa ja jos jaksaa niin aamulle keksitään jotain pikku jumpan tynkää!perjantaina jalkareeni!eli suunnitelmat on kovat,toteutus eri asia.Järkyttävät mieliteot erilaisten houkuttavien elintarvikkeiden kimppuun vaivaa jälleen,mutta yritetään kestää se niinkuin mies,eipä tässä enää ihan hirveitä aikoja ole jäljellä!
Jurvansuun Antti kävi vaasassa työasioiden puitteissa tänään ja kävi siinä vetäsemässä reenin työpäivänsä päälle,oikein mukava oli vaihtaa kuulumisia !
No juu tää suunnittelee nyt pikku hiljaa kamoja kasaan töimaalta ja suuntaa kohti kotia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti