perjantai 18. marraskuuta 2011

Perjantai ilta,eikä ole mopedin sarvessa vieläkään mallasta!eikä ole muuten edes mopedia!

Tere.tuossa kävin koirien kanssa lenkin tässä meitin lähimaastossa!vikatikki tälläiseen kellonaikaan lähteä tuonne pyörimään ,nimittäin kaikenlaista karvakorvakaveria koko ajan vastaan ja tuo meidän Kevin on sellanen ryntäilijä kun tulee muita koiria vastaan että tuossahan on täysi tekeminen että tuon parivaljakon kanssa pysyy enää liukkailla keleillä pystyssä lainkaan!edes minä.

Puhumattakaan mitä mahtaa olla kun vaimo noita taluttelee,sekun on ( onneksi ) way pienempi kun minä
tosin tuossa taluttamis hommassa se ei pienuus juurikaan auta mitään!
Kaveri ei hauku mutta ryntäilee  kohti muita koiria  bulldoggimaiseen tyyliinsä!ei mitään hajua mitä lie mahtaisi tehdä?mutta lujaa kyytiä jotain koirakuiskaajaa olisi vailla!
Sitten tuolla pyörii noita "koiran ulkoiluttajia" mitä lie karppaajia kun on noin takki tyhjä,,fifiä talutetaan niin kertakikkisen hissun kissun että luulisi nyt että tällänen Bulldoggikolmikko ei saisi vahingossakaan kävellen kiinni!mutta kuinkas käykään?vinkkari päälle Ja yhteispainoltaan 160kiloa lihaa tai vähemmän lihaa  heittämällä ohi.
sääliksi käy tuollaisia koiria joita ei omistajat jaksa lenkittää kunnolla!nortti suussa raahataan lenkkarinpohjia pitkin katuja,koira seisoo takajaloillaan kun olisi lujaa kyytiä menossa joka suuntaan!
ei sillä etteikö itelle olisi koskaan malboro maistunu mutta eipä se ole tahtiakaan hidastanut!
Tänään pitäisi vielä mennä jotain pientä nakertelemaan kiipeilytilaan,vähä päivässä ja paljon vuodessa tai jotain!no joo loppusuora häämöttää tällä hetkellä joka asiassa ,toivon mukaan nyt ei ihan joka asiassa kuitenkaan,ihan penaaliin ei olla vielä kuitenkaan suunnitteilla!
Huomenna taas jotain reeniä,keskiviikkoon asti pyritään pompottelemaan normaalin epänormaalisti!sitten se onkin herran haltuun tai jotain,vai miten ne ameriikan miehet aina sanoo,mutta ei kait tällasen ateistin kannata ruveta liian jeesustelijaksi?toki jos sillä vielä hiukan jotain apuja tähän loppuun saisi niin mennään vaikka kirkkoon sunnuntaina!No juu,hyvää viikonloppua kaikille tänne aivottomien juttujeni blogille eksyneille!ja muillekkin!Terv Timppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti