keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Rennosti!

Meillä sitten joku osaa ottaa elämästä kaiken nautinnollisen irti!
Herra levyttää niinkuin euroopan omistaja!heh.
Tänään parempi päivä,lukuunottamati että on niin karmea nälkä ettei saa unen päästä kiinni!mutta mutta,yritetään nyt kestää se kuin mies,tai jotain.aivan sam mikä kunhan ei vaan syö…eiköhän tässä taas jossain välissä sekin  meinaan näläntunne  katoa!
Tänään vain yksi harjoitus,Rouva Kuusamossa työmatkalla ja en viitsi näitä bullero termiittejä jättää yksin niin montaa kertaa päivässä!
riittää kun tuon töipäivän keksivät täällä “tekemistä”eipä nämä mitään tuhoja ole enää hetkeen tehnyt,,olisiko tuo kannattanut jättää julkaisemati?kuitenkin ja anyways..parit lenkit punttireenin päälle kaiken muun yleishyödyllisen hääräämisen lisäksi niin eiköhän sitä kulutus ole vanhemmassakin kehossa kohdillaan!Selkäpompottelu oli tänään!Salovaaran Ile mr legenda ilmajoelta kävi pyörähtämässä salilla tänään  ja sattumalta samaan rakoon osui Leaderin mies…Mahtoiko nimi olla Marko,,,meikäläisellä nolon huono nimimuisti,muun muistin lisäksi!hyvä mutta helvetin lyhyt!
Tuli sitten ovelasti tilattua anopilta kahden eri paikallislehden välityksellä pullaa pakastin täyteen!ne ketä tiistain Pohjalaisen ja Ilkan lukivat varmaan huomasivat että meikäläisen pullarottamaisuus oli päässyt kirjoituksessa isoon osaan.No anopinhan piti aamusta heti lähteä jauhokaupoille kun oli saanut puhelun että taitaa olla teikäläisen tekemistä pullista juttua lehtien etusivuilla!heh..
no juu,mä joko yritän nuo adhd acdc moodiin päässeet koirat joko uudestaan nukkumaan tai sitten käyn pikaisen yölenkin niiden kanssa,,tai täähän rupee oleen normi aamu tällaselle vanhalle setälle!04.15??Hyvää huomenta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti