keskiviikko 16. marraskuuta 2011

16.11.Keskiviikko

Terve,taas on tovi venähtänyt,sellasta haipakkaa ollut viime päivät ettei oikein ole edes ehtinyt,ja toisaalta keksinyt mitään jutun juurta tännekkään.

Hyvinpä nämä päivät ovat toistensa kopioita jotenka ei näissä hirveesti tarinoitavaa ole,narinoitavaa kenties juu..
Tänään kävin ensimmäistä kertaa elämässäni Kiropraktikolla!Kaveri kysyi että olenko joku sotaveteraani?taasko mua luultiin Ramboksi?vai olikohan se kenties vittuilua mun yläkehon valtavan flexibol olotilasta!Tosin Rambo on kyllä niin surkeen pieni että sekin olisi ollut vittuilua,,kumpi pahempi.en tiedä.
Olisi kuulemma hiukan aikaisemmin pitänyt tulla,,minimi 20 vuotta!
Anyways yhellä kerralla sai pään jo kääntymään erittäin paljon enemmän..eli laskin että ennen juhannusta niskat toimii kuin pöllöllä!Se on Mm ien jälkeen sitten seuraava tuleva tavoite!
oolraittia se hommahan ei kestänyt paljon 5 minuuttia kauempaa,päälle koirien kanssa lenkille.aamulla kävin jumppaamassa pohkeet,ja niputtamassa patjoja kiipeilyhuoneessa peitteisiin!
Nyt pitäs ruokkia koirat napata romukuorma tuosta pihalta auton perään ja lähteä luistelemaan peräkärryn ja kesärenkaitten kanssa jätteenkäsittelylaitokselle,tyhjällä kärryllä hakemaan muutama patja viedä ne gymille,palauttaa kärry ja mennä töihin..niinku tää kaikki muu roudaaminen ja vääntäminen ei sitten sitä jo olisi..Mutta Päivänjatkoja!terv Timppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti