maanantai 7. marraskuuta 2011

Pohjalaista aamua!

No niin taas on yksi päivä aloitettuna!aamusta kevyttä voimistelua ensin tietenkin tuon lempikaupan K Rauta kautta ja käsipyyhkeitä salille,olivat päässeet loppumaan!
Pohjalaisessa ja Ilkassakin oli tai siis on tänään juttua meikäläisestä!


Ihan hyvä  tarina ,hyötyliikuntana tarkoitin tosin enempikin aamuisin tapahtunutta laajennustilan KIIPEILYTILAN  remontointia,(se saadaankin muuten pian aukaistua)minä kun en ole sen koommin kuntopyöriin ja hyöriin kajonnut tämän dietin ohella, Joskus olen jopa saattanut siivota "aamupalaksi"meidän asunnon!vaikkakaan meikäläisen sikasiistiä ei välttämättä läpäise rouvan tupatarkastusta!
mutta tarkoitus on kuitenkin hyvä,,ja sehän se pääasia?
Postista hain laatikollisen kiipeilyotteita,josko saisin miehet vielä näyttämään minne kohtiin ne seiniin ruuvataan niin ollaan taas askeleen edempänä oikeata boulderoinnin suhteen! www.wasagymhouse.com
tänään tosin aamusta jumppailin vatsaa ja pohkeita,sunnuntaina aamujumpan päälle kasasin 1.3 mottia poltto puita,,eli ei sen aerobisen niin nättiä tarvitse aina olla!sykemittarilla saa heittää jotain vesilintua,kunhan varoo ettei osu!linnut on ihan kivoja!
Peiliin kun tuossa erehdyin vilkaisemaan ja säikähdyksestä selvinneenä taas havaitsin että ukko rupeaa näyttämään gorillalta,helvetin kurjaltahan se kuulostaa kun aikuinen raavas mies ajelee säärikarvansa ja kaiken muunkin turkin pois ympäri kehoa!mutta kuvitella saattaa mikäli sikäli sitä ei tekisi,,mahtaisi olla melkoista karva apinaa lavalla,varsinkin kun meikäläinenkin on ensimmäisiin kisoihin v miekka ja kilpi 1991 aloittanut tuon "buleeraamisen"niin se on kuin lannoitetta nurmikolle.Siihen vielä lisäksi tuo värjääminen,taas saa pakata kisaan mukaan jotku vanhat poisheitettäväksi menevät lakanat ja petivaatteet,sen verran nuo värit sotkee mitä roppaan laitetaan!
Muutenhan sitä  saa odotella hotellinjohtajalta jotain perunaruttokirjettä!nyt olisi aika yrittää nämä ns silmäterät hereille,oikein siis hereille josko ne jaksaisi lähteä ulos hanhenmaksapallerovatsoineen, iso B eli Barbilla on tänään silmälääkäri ja operaatio samaan syssyyn mitä ilmeisemmin!
ripset kasvaa sisälleppäin ja silmät ärtyy heti kun esim isolla pallolla hetken leikkii niin että joutuu aukomaan suutaan suuremmalle!mutta näin,aikasemmin jo pariin otteeseen käyty tohtorilla,meinaa itse raapia verkkokalvot rikki kun taitaa kutittaa silmiä!ja nää on niin jääräpäisen itseppäisiä tapauksiane ennen kaikkea  tämä meitin ottotyttö!No juu,päivänjatkoja!ps meiltä KUNNON LAHJAKORTIT PUKINKONTTIIN!
www.wasagymhouse.com  ja muuten toinen blogi missä useammin päivityksiäniwww. propowermedia.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti