sunnuntai 14. elokuuta 2011

Sunnuntaita

Perjantaina kävin  tervajoen poppamiehellä laittamassa selän paikoilleen! Meinas että tuo alaselkä on niinku 45 kengässä 42 jalka! No jos ei paikat klappaa niin sitten on nii. Juntturassa että oksat pois!
La aamulla klo 06 gymille imurointi ja kevyt rintajumppa, kotiin vellinkeittoon! Terassilla mahorkalla ollessa totesin että vittu mä mikään mies ole mä olen marjanpoimija! Ja menin keräämään punasia viinimarjoja pienen ämpärillisen, toisaalta syystä että räkätit vallottanu pihan ja piti hiukan yrittää pelastaa mitä pelastettavissa oli! Myöhemmin lykin ruohot( bensakoneella) ei niin extremeä että sellasella mooseksen aikasella kauramoottorikonrella kuitenkaan, koirien kanssa lenkki , kauppaan ostamaan hillomunkkeja, pari kokliha hampurilaista, sokerikokista ja puoli litraa sinistä maitoa! Hyvät diettiruuat? Tosin ne meni tuolle mun isäukolle joka väkertää noita boulderointiseiniä tuolla salilla!
Oikein itteä hävettää kun ei meikäläisestä ole tuossa projektissa paljon muuta kun kantoapuja/siivous! Mutta sen verran haastava homma ja vaatii erittäin paljon hermoja, syystä tai toisesta ei vasarany viihdy kädessä, ja meikäläisen taito loppuu noissa kulmissa ja vinkkeleissä alkuunsa! Mutta hemmetin hyvä tuosta tulee!!
Jumppasin siinä sitten kädet, oikein hyvät paineet ilman suurempia hiilareita, päälle hiukka vatsaa! Palari ja siivoon boulderointimestan lattioiltasahajauhot veke! Silmät tuhannen punaseksi ja nokka tukkoon! Ilmeisesti meikällä on joku deam pöly allergia kun noin reagoi!
Tänään sunnuntaina ehkäpä totaalilepoa,kävin pienen lenkin prätkällä,tosin tuota nestettä kun nuttii normaalia enemmän dietill niin pitäisi ajella sorsan kanssa,eli aina on joku,,heh..sunnuntakia moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti