sunnuntai 7. elokuuta 2011

8,8 Maanantai

Reissu tehtynä ja kotona taas!
dietti päällä matkoilla liekö paras vaihtoehto?tuskin,mutta vapaa valinta onneksi!
Nyt pitää sitten aloitella tuon seinän kimpussa puurtaminen,tai pitkälle tuo jää isäukon harteille koko homma!
Itse joutuu kuitenkin päivystämään normaalisti töimaalla tietenkin!eilen jumppailin jo Gym Housella normisti,matkustelun uuvuttamana kuitenkin ihan hyvä jumppa aikaiseksi,vaikkakin iski hieman takapakkina väsy reissupäivästä,tuo kaikenmoinen siirtyminen eri kulkuneuvoillakun vie aina kuitenkin oman aikansa!
puhumattakaan siitä että pitäisi yrittää syödä oikein!No meillä suomessa saat jo pelkästään abc asemilta esim kaikenlaista protsku patukkaa ynm mitä voi dietilläkin rouhia,mutta koitappa löytää jostain pingupongu maasta
yhtäkkiä jotain hätäseen purtavaa,eipä ole mikään ihan yksinkertainen temppu! Lentokone on toinen mesta missä tarjoillaan joku mikki mouse sapuska sekoitettuna johonkin Blastick baddingn kovettimeen,maha ei toimi päivään sen jälkeen jos sen evään erehtyy syömään!tosin eihän se mitään järkevää sisällä joten sen turpaan imurointi on aivan järjen köyhyyttä!annos on mikroskooppisen pieni ja 90 prossaa sokeria ja rasvaa!
protskuja saman verran ku maltossa!revi siin sitten huumoria!No ,ei saisi olla niin tarkka,mutta silloin kun nälk
 rupeaa kovertamaan sisuskaluja iskee vitutuskäyrän kattoon kun tyrkyllä ei ole mitään järkevää!sitten ihmetellään kun ollaan superhyper paska kunnossa,no onko moisilla murkinoilla mitän muuta vaihtoehtoa olemassa?
Nyt pitää ilmeisesti yrittää vielä hetkeksi koppaan selälleen,josko tuo roska auton kuljettaja saisi tuon pommikoneensa h..ttiin tuosta tieltä kolistelemasta!tai että ajaisi edes toisinpäin tuon autonsa tänne,sata metriä peruuttaen aiheuttaa tuon  pirunmoisen peruutus piip äänen ja herkempi kaveri saattaa herätä  siihen ... tuollaisen otin tuossa reissussa pohkeeseen!
No juu eli salin vastaanotto=minä =normaalisti töimaalla ma-to 15-20 pe 16-19 eikun reenaileen www.wasagymhouse.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti