maanantai 22. elokuuta 2011

Ma-ti yö


KP heitti tällasella uudella "nick namella"jotenka heitinpä sen nyt muhimaan tuohon otsakkeeseen saman tein...heh osuvahan tuo tietenkin on,vaikka nahka ei toistaiseksi roiku yhtä pahasti kuin noilla meikäläisen Bulleroilla..toivottavasti! Sama mies on kylläkin keksinyt tuon aikaisemmankin nimen,siihen toki liittyy tarinaa mutta joku toinen kesä siitä kun on enempi aikaa!

Rupee pikkuhiljaa hyytymään tälle päivälle,johan tässä koko päivä on
taas savuttukin suuntaan jos toiseen, tällä kertaa isommin koheltamatta!Vielähän toki ehtii matkalla punkkaan vaikka mitä!
Rintajumppa tänään illalla!

aamulla aamuaerobisena ns välisiivous tuolle boulderointi tilalle!sielläkun on way helvetisti tuota kaiken maailman sahajauho ynm puupalikka roskaa!

aamuvellit naamariin ja siimaleikkurin kanssa tuohon lähimetsään!naapurit varmaan ajattelee etä eikö tuo malta pysyä noitten sahojensa ja härpäkkeittensä kanssa enää edes omalla tontilla!

No juu tuossa on aika kivoja polkuja lenkkeilyttää koiria heti tässä ihan lähellä kotitaloamme,kasvaa vaan ihan helvetin umpeen kaikenlaista koiranputke nokkosta ja mimolariaspinossissimaa!

Tollaset nousuvesi shortsit jalassa kun rämpii tuosta läpi niin on nokkosen ja muitten polttamilla pohkeet ja tällasella ei niin v….n pitkällä jätkällä vähä muutkin paikat!Eikä toi koirillekkaan mikään paras vaihtis sukeltaa tonne punkkimereen,jotenka leikkasinpa sen nyt sitten siinä tasaseksi polun osalta!

Bullerot kotoo mukaan ja lenkille,pientä zillailua kotona lenkki prätkällä ja töimaalle!ensimmäinen sellanen päivä taas että opiskelijat ynm tekeilevät(uusi sana)come backkia salille!
sitten tuo aikaisemmin mainitsema tissijumppa ja pikkuhiljaa kotiin,taas koirat ringille ja nyt saakin sitten hetken miettiä ja kelailla näitä posteja,tekemistä riittäisi kaiken maailman asiakaskortistojen kanssa perkailuja ynm ynm,meinaa vaan niin hemmetisti taas väliin kalvaa nälkä sisukaluja että oksat pois!
eikait se auta ku vaan yrittää uskotella itselleen että nälkä on yliarvostettu sairaan mielikuvituksen sivutuote!
siteerataakseen leinoa kysymykseen mitäs sä nyt syöt kun sä olet dietillä?
“enhän mä mitään syö!mähän olen dietillä!”
heh no juu kyllähän tässä ihan syödään,mutta vatsalaukun mielestä väliin ei syyä mitään!
Rupee tulemaan niin puuta heinää tekstiä että ei ymmärrä enää etes ite!joten Öitä!Timppa




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti