tiistai 9. elokuuta 2011

10.8 Tiistai

Boulderointiseinien nakertelu käynnissä!Työmaalla häärää kaiken pahan alku ja juuri-eli isäukkoni!
meikäläiselle
tuo vintturoiden seinien teko on aika hepreaa,
vielä niin että kaiken saa standardien mukaan tehtyä/pysymään ja kestämään kulutusta että käyttöä!
Eilen päästiin vaasalaisen kiipeilyseuran tiloihin hiukan katselemaan niin saimme hiukan osviittaa asioihin,kiitos heille,ystävällistä ja auttavaista kaveria!Hienoa!
Nyt tiedämme kuinka aioiden kanssa etenemme!
itse harjoittelin eilen jalat,kohtalainen jumppa,ja siksi että tuo pohkeen kuva sen verran tuore että jos kaiken taiteen ja säännön mukaan mentäisiin niin vielähän etu takareisiä lähentäjiä pohkeita puhumattakaan ei olisi ollut fiksua jumpata!
kuitenkin aika hyvin tuo on parantunut,tai siis täydellisesti joten miksei?
Paino raahaa juurikin sellaiseen tahtiin alaspäin kuin sen ajattelinkin tekevä,aamupaino eilen 107.700
(koskaan aikaisemmin ei tässä vaiheessa vielä näin alhaalla)tai nyt valehtelin,,,v 1992 on ollut kyllä,mutta ei enää 93!
Eli noin 4-500g vko vauhtia ja hidastuu vaan , mikäli tekee niinkuin ennen niin jossain vaiheessa jumittaa kokonaan hetkeksi ellei hiukan lähde nousemaan!
Mutta niin kauan raapii oikeaa tavaraa pois kehosta ei ole mitään hätää,aina tietenkin on muistettava että kalenterin mukaan on taas kuitenkin hiukan vanhempi kuin edellisessä kisassa...vaikka ei siltä näytäkkään...heh no joo vitsi vitsinä...ainakaan ei tunnu siltä.
maanantaina jumppasin käpälät,ja nyt huomenna tai siis tänään teen selän,kello on vasta 05 ke aamuna joten siksi viikkovillissä!tuossa innostuin hierojan ohjeiden mukaan taivuttelemaan noita superjäykkiä olkapäitä oikein urakalla ja nyt sitten heräsin kun ei oikein tiedä miten päin olisi maannut,toinen niin saa....n kipeä!
No tässä kaikenlaisia ihme liikkeitä kuten mikälie elokuvassa mallia toimintakomedia riehunut  ja nyt jo lähes taas paikoillaan tai ainakin tunnoton jotenkin,heh no joo noi on temppuillut samaan malliin jo kauemman aikaa ja taitaapi  näköjään olla paras ettei
tällänen norsun jäykkä pa...a enää yritä taipua mihinkään ihme kiemuroihin!
Muuten tulee lääkäri keikka ja sekös se sitten taas olisikin kivaa,ainut tohtori on hammaslääkäri minne voi mennä ja sinnekkin vastahakoisesti!
konitohtori on toinen ja sittenkin mielummin koirien kanssa!
Nyt voisi mennä hetkeksi yrittämään uusintaa tuon nukkumisen kanssa,josko muutama tunti tulisi lisää unta kuulaan niin jaksaa huomisen päivän lönkötellä taas läpi!
Hyvää Keskiviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti