tiistai 19. huhtikuuta 2011

20.4 Keskiviikko

No niin aamuherätys siihen kun peltikatto ropisee,ja v..u pyykit pihalla kuivumassa eikun releet niskaan ja keräämään vaatteet koriin ja sisälle kuivumaan!mutta hyvä että sataa lähtee noi viimeset lumet tuolta woodseista!
Lauantai oli taas käsipäivä,su lepo,maanantai rinta,eilinen selkä ja tälle päivälle ratkeaa jumpat sitä mukaa mikä on tilanne noitten uusien laitteiden kanssa,eli saako itella kamat toimitettua jo tänään vaiko meneekö huomiselle!
Selvähän se on että tapansa mukaan ne soittaa taas kun ovat oven takana,minne nää jätetään?ovi on kiinni! ja mä olen jossain mahdollisimman hankalassa paikassa ja vouhkaan miljoonaa tuhatta tai ainakin sataa paikalle "tukka"putkella!sitten josko ajattelisi suomalaisella tunkinlainaaja luonteella niin kuitenkaan en saa ketään kiinni ja joudun puljaamaan ne yksin sisälle,No joo saan ne kyllä toiseen kerrokseen sähkövinssillä se ei ole ongelma,mutta siitä eteenpäin ei oikein taida onnistua alone!Mutta palaillaan!jään odottelemaan niinkuin pikkupoika joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti