sunnuntai 23. lokakuuta 2011

PM kisat!

Huomenta!Pm ät menivät sitten osaltani täysin yli odotusten!puntarilla iski jo sellainen fiilis että mitäs helvettiä mä täällä oikeestaan teen!no,loistavastihan tuo kuitenkin meni!Mukava tittelihän tuo lihavan sarjan pohjoismaiden mestaruus kieltämättä on!
Joukkue oli mitä mainioin ja huoltopuoli pelasi kuin rasvattuna!pitäisikö sanoa ennemmin värjättynä tai öljyttynä!Kiitos heille!
Nyt sitten heräsin aamulla ja pää niinkuin rantapallo,sauna lämpiämään ja kunnon hikoilut!taas kaikki pöhö pitää saada karisteltua irti mahdollisimman nopeeta!Tämä "harppipääolotila"on se kaikista hirvein!5 viikkoa olisi vielä kestettävä sinne  Mm iin saakka,eikä  epäilystäkään etteikö se onnistuisi!helposti!

3 kommenttia:

  1. Pirusti onnee ja tsemppii Turun suunnasta!!! Legendaarinen Napalmi teki sen jälleen!!! Nuoret vaan vikisee kun vanha vie ;)

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä huippureissu josta tuli itselle tämän harrastuksen kohokohta.
    Oman kisani jälkeen pääsin seuraamaan vielä livenä tätä sun PM voittoa katsomosta, tuli siinä kyllä huudettua kisakuiva kurkku vieläkin kuivemmaksi kitarisat ulkona Napalmi voittoon!

    Loistavaa, oli mahtava tutustua ja tuo sun kuula kestää mitä vain, tsemiä MM kisaan!

    -Sami-

    VastaaPoista
  3. heh kiitos,juu oli mukava retki!näitä lisää!

    VastaaPoista