tiistai 18. lokakuuta 2011

Kissaohjelmia!

Jahas,tovin taas aikaa kulunut sitten kun viimeksi tänne satuillut!Perjantai aamuna pitäisi sitten rykästä ittensä lentomakoneeseen ja ekaksi Helsinkiin ja sitten siitä eteenpäin Köpikseen ja ruotsiin!
Dietti rullaa ok omalla painollaan!tuo helvetin vedenjuonti vain meinaa olla itellä sellanenkin peikko että oksat pois!ei vaan meinaa millään saada lipitettyä sitä kuin kameli kaiken aikaa!
Sitten kun juo saatanasti niin ei sen takia nuku kun saa hypätä kusella koko ajan,,no joo vali vali..
kotona mennyt poikkeuksellisesti viimeset päivät tuon takan kimpussa,uusi odotelee autotallissa ja vanha on tuossa pitkin pihaa tuhannen päreinä!kaiken maailman hormin siirtoa,seinän lihottamista ja tuon saatanan ravan kanssa leikkimistä!
kuten sanottu minulla erittäin erikoiset nämä valmistautumismetodit!mutta,se on ollut aina sama juttu!projektia pukkaa toinen toisensa perään!aina ollut sama,tai ei aina silloin kun ei asunut omassa piti kitua soffan pohjalla jääkaappien käyntiväliajat!eli vain viimeiset 10 vuotta näin!
Kiipeilyhässäkkä on 2-3 päivän rykäsyä vaille valmista kauraa,osa otteista ei vain ole tulleet ja sekun on kuin pelaisi fudista ilman palloa jos ei ole missä roikkuu seinällä!loppusiivous,loput alastulomatot sisään sähkökoodilukon asennus,kokoustilan tuolit, jne ja se on siinä!
tämä kisaprojekti vaan nyt taas pitää saada alta pois ennekuin keskityn taas hetkellisesti siihen puoleen tuolla ns työ-gym rintamalla!
reenit kulkee yllättävän hyvinparia jumppaa päivässä,reipas lenkki bulleroiden kanssa työt ja rempat päälle niin eikös siinä läski saa liikettä?
helvetinmoinen pöhö nousi päälle SM ien jälkeen ja pelko perseessä oli hetken,mutta vain hetken että  ottaako se takasi alas niin äkkiä,mutta ja kyllähän se sen teki,onneksi!koskenatin korvalääkkelläkin oli ehkä osuutta asiaan vaikka enhän mä sellasta,urheilumies!(most of the time)jee eli pikkasen siinä irroteltiin kisan päälle,ite olisin ollut kyllä täysin valmista kauraa,samaten vaimo  jo nukkumaan enne n klo 22 mutta nuo kaverit sitten sai kuinka ollakkaan koneet käyntiin ja tappiin asti sitä sitten pääkaupungissa saatiin aika kulumaan yllättävänkin hyvin!
Mutta josko sitä nuokkuisi muutaman tunnin katsoen televisiota!viime aikoina olen alottanut useamman elokuvan tuolta boxin syövereistä en vain muista yhdestäkään juurikaan mitään!ainut keino nukuttaa itsensä!muttis seuraavan kertaan!”moi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti