perjantai 15. heinäkuuta 2011

15.7 Perjantai

Moi taas,just tulin gymiltä takajalka,pohje,lähentäjä,vatsajumpalta!kello nyt puoli 1 yöllä!
Päivällä tein olkapäät,hiukan meni puuroksi syystä tai toisesta päiväjumppa,liekö syynä tuo eri aikataulu harjoitukselle perjantaisin vaiko mikä,no aina ei voi olla hyvä päivä ei kuulemma edes joka päivä!
yöstä tulee lyhyt!pitäisi aamulla lähteä jo 05-06 ajelemaan vantaalle vaihtamaan rouvan autoa!siksi itse asiassa menin vielä yö myöhään gymille(isoja roskapusseja talvirenkaille)
tosin nyt on ilmassa jo ajatusta että meneekin puihin koko homman kanssa ,eikä olisi ensimmäinen kerta!
Ymmärrän hyvin rakkaan suhteen metalliin en itsekkään raudasta pysty luopumaan...mutta että autosta.
Mutta saanpahan syyn olla jatkossa enää sekaantumatta tuon auton hävitysprojektiin..sekun tuntuu olevan kuin syöpä ..ja mikäs siinä hyvänlaatuinen sellainen.
salin laajennus / Boulderointitilan teko on käynnissä hyvin hyvin rauhalliseen tahtiin..tässäkun on niin paljon kaikenlaista muutakin tekemistä ja ajateltavaa!mutta syskyllä valmista..se se pääasia on!nautitaan nyt se mitä pystytän näistä vähäisistä kesäpäivistä!siskon tyttö Lillikin sanoi tänään isänsä Juhanin kanssa gymillä ollessaan että" laihialla ei ole enää lumen palaakaan!"se on toki hyvä että 15.7 ei ole enää yhtään lunta edes laihialla!hah.
Nyt olisi ilmeisemminkin pakko mennä hetkeksi kontalleen mikäli sikäli sitä nyt sitten on yleensä aamulla minnekkään lähtöä!Vielä pahempi jos sinne asti turhaan ajelee täältä pussin perältä!
Öitä!Timppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti