maanantai 11. heinäkuuta 2011

12.7 Tiistai

Klo 06,ja jo hereillä jonkun aikaa..eilinen meni ns reisille ja nukuin kuin lapsi koko päivän joten tänään tai viime yö sitten olikin eräänlaista häärimistä ja pyörimistä!
Nyt voisi lähteä hiukan jotain siivoileen tuonne gymille!josko tuon prätkän vaan kehtaisi pamauttaa käyntiin,tosin pitäähän naapureidenkin joskus herätä!
seinien rakentelun olen saanut nihkeästi aloitettua!lähinnä materiaalien ja työkalujen tiloihin kuskaamista!
Onneksi ei ole mitään muuta kuin itse asettamat "aikarajat"joten ne ovat erittäinkin joustavat,kuntosalitoiminta kun kuitenkin herää suurimmalla osalla ihmisistä vasta tuossa syyskuussa joten jos nyt sitten viimeistään silloin olisi valmista kauraa,
Isä ukkoa olen haastanut kovasti ruotsista projektin pariin,tämä kun olisi hänelle oikeinkin mielenkiintoinen projekti!ja vasara ei lennä läheskään yhtä usein käsistä ku meikäläisellä,eli pakkelointihommiltakin säästyisi!
Treenailtu on koko ajan,ja on tuntunut oikein hyvältä nuo jumpat,vaikkakin tasavuosia kesän alussa tuli täyteen!Josko tuudittautuisi siihen vanhaan uskomukseen että sitä paranisi kuin viini vanhetessaan!
Ikäväkseni tai ilokseni voin sanoa että olo ei ole sen kummempi kuin 10-20 v sitten! onko se sitten hyvä vai huono asia niin en tiedä,
Toukokuusta asti ollut erittäin tarkalla ruokavaliolla ja painoa on lähtenyt jo runsaat 15kg tyyliin kerta viikkoon on syöty kunnolla,jos on juotu,sitten ei ole juurikaan syöty!harvemminhan tässä mitään biletetään mutta näin suvena sitäkin sorttia joskus tulee harrastettua!

Rouva järjesti muutaman viikon myöhässä kunnon synttärikemut teemana 70 luku,tontti oli täynnä kaikenlaista hippiä ja kieltämättä oikein kivaa oli!sääli naapureita.

Kuun lopussa pitäsi lähteä viikon lomalle lämpöiseen,tai lämpöisempään,Itse olin ajatellut että en pidä töistä lomaa lainkaan , mutta kuulemma viikkko on ainakin pakko olla tästä sirkuksesta pois!toisaalta se voi tehdä ihan hyvää!
Ja mikäli sikäli tämä paino ei nyt tässä nytkähdä toiseen suuntaan tässähän olisi vielä optiona yli 2 viikkoa aikaa ilmottaa ruhonsa kisaankin......ei lainkaan pois suljettu ajatus..
Mutta nyt talutteleen imuria tai moppia tai molempia gymille ja miksei muutamaa plukia yritä saada samalla tarttumaan kiinni betoni paaluihin...hermoja raastavaa poraamista!
Moi!T,Timppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti