tiistai 22. helmikuuta 2011

23.2.Keskiviikko

Melkein ollaan vielä tiistain puolella mutta yössä!kait sitä pitäs mennä nukkumaan jo pikku hiljaa mutta , jos sitte pian!
Polvi on edelleen hiukan kipeä,viime viikolla kyllä jumppailin jo jalkoja mutta?tiedä sitten mikä siellä kummittelee!Mielikuvitus tai mielikummitus varmaan!
Tänään oli selkäreeni , ja ihan sellanen kohtalainen vaikkakin maanantain käpäläreenin takia sai hiukan punnuksien kanssa olla tarkkana ettei irtoa mitään ylimääräistä!Tietty alhaisemmilla kaloreilla on aina vähän kurjempi harjoitella!
Keskiviikko eli tänään sitten olisi lepopäivä,jos nyt ei pohje jumppaa lasketa reeniksi?
Mikäli nyt sitten salille asti pääsee,kun ei saa uutisten mukaan tuota arktista dieseliäkään enää autoihin,mikä riistus meitä ihmisiä vaivaa nykyään,eikös ennenkin ole saanut koneet käyntiin ilman mitään ihme löpöjä?bensaan on lisätty jotain banaanin kuoria ja kohta autot ja mp t kulkee pelkillä akuilla,tai siis kait ne jo kulkeekin mutta ei nyt onneksi niin yleisesti!
Tuleekohan niihin sitten soittimesta joku ääni ?kiva kun naapurin veikko tai lissu jää moottoriajoneuvon alle kun se vaan suhinan kanssa rytkähtää yli josain asutus alueella?
Tai sitten se tekoääni viritetään liian kovaksi...taas mitataan desibelejä(mahtaako olla pehmeällä b llä?)aivan sama .Helpompi olisi tietysti lopettaa uutisten toljottaminen kokonaan?taas joku diktaattori huutaa pyyheliina päässä että tappakaa kaikki!No juu eipä heilauta suuntaan tai toiseen,muttis nytten unten maille hyvät yöt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti