sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

20.6Sunnuntai

No niinhän se meni tämäkin viikonloppu nopeesti !
perjantaina jumppailtiin kädet,ja tänään oli tarkoitus mennä jo vääntämään jotain, vaan aika vierähti tuon Terassin katon kanssa!
Vielä muutamia pikku juttuja ja sitten saa rungot maalata! nyt ne ainakin toistaiseksi lupailee tätä ilmaa parempaan suuntaan!ettei maalit liukea heti veke!
Eilinen meni tuolla Riksu suunnalla Kisapaikalla ,Onnea Pasille ja tietty muillekkin,siitä se lähtee!
Tarkoitus oli aamusta lähteä Rocketilla matkaan mutta vettä tuli kuin saavista ja otin tuon Rouvan Minin ja lähdin sillä!kulutuskun on 80 % pienempi tuohon ruumisautoon verrattuna!
Juustoportin jälkeen sade lakkas,aurinko rupes näkyyn,lämpötila nousi vaasan +12 asteesta kuin kierroslukumittari formulassa aina tuonne +22,5 saakka,ja vitutuskäyrä oli katossaan!riksussa ihan hemmetin hieno ilma!
Lohdutukseksi illalla alkoi satamaan ja vettä tulikin enemmän tai vähemmän koko matkan,
Vaasan moottoritien alkuun kun pääsi niin sitten se vasta toden teolla alkoi tulla kuin saavista kaataen !siinä vaiheessa ei taas yhtään harmittanut että tulikin otettua se auto kulkuvälineeksi!

Pieni kisakutina aina tietty iskee kun noita Bullistelukisoja käy katsomassa,ja rehelisesti sanottuna tilastollisesti vuosirenkaita rupee jo kuitenkin ikävä kyllä olla sen verta että jos tässä jotain aikoo niin se aie pitäisi toteuttaa pian tai se on liian myöhäistä!
Huomiseen ,nyt nukkumaan!Timppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti