tiistai 1. maaliskuuta 2011

2.3.Keskiviikko

Josko nyt jo pian saisi pullukka ottaa pullukan käyttöön?eipä taida ihan vielä kelit antaa myöden?
On se vaan jännä kun keväällä tuo mopoilu kutina iskee saman tien kun tuo alias aurinko rupeaa näyttäytymään!heräilin ruokottoman aikaisin tuossa ja ajattelin sitten nousta laittaa aamusumpit ja takkoihin tulet,vaikka eipä tuo sähkölaskussa sen kummemmin tunnu näkyvän!ilmeisesti noita pitäisi urakalla lapioida pesään noita klapeja,josko menisi seuraavaksi jotain pientä siivouksen tynkää tekemään vaikka salille näin aamusta!Noita koiriakun ei saa milläänsäkkään näin aikaisin liikenteeseen,Bulldoggi on siitä huippu rotu että ei varmaan liian aikaisin herätä sen takia että ne ulos haluaisivat!Tosin muuten kyllä karvavekkari mr Kevin 08.45-9,30 pakottaa mut sängystä joka aamu,jonka jälken jatkaa itse unia!Herran mielestä mut pitää vaan saada myös alakertaan siihen aikaan!
Eilen tuossa jumppailin selkää,vaikkakin pikkasen puuroa tämä pompottelu taas ollut muutaman päivän!kaikin puolin rupeaa ukko olemaan pienen loman tarpeessa!ja sehän nyt näillä näkymin pian toteutuukin!Ja pian taas tulee uusia laitteita ja niistäkös aina uutta potkua saa jumppailuun!
eilen hinkasin ylävetokoneella myötä ja vastaotteella 3 sarjaa molemmilla,alasoutua uudella leveällä kippurasarvi kahvalla,ihan hyvä joskin aika erikoinen.2-3 sarjaa!
köydellä 4 pitkää sarjaa ,ristitaljalla jotain ufo liikettä minkä jostain ameriikan body lehdestä koppasin 3 sarjaa eikä muuta selälle,pääle 5 helppoa sarjaa hauiksia ja siinä se olikin paketoituna!
Maanantaina oli rintajumppa ja tänään keskiviikkona sitten pitäisikin vain lepuutella!
Omaa autoa en ole saanut vieläkään,,,rupeaa nämä kanoottiajelut pikkuhiljaa riittämään eli kiva olisi kun nyt pian olisi sysleri valmis!
Mutta nyt tää juo kupin sumppia ja lähtee ajeleen gymille -20km / h joka paikassa mikä tuntuu olevan nykyään trendi autoilijoilla!Ymmärretävää!säästäähän siinä ihan helvetisti polttoaineessa esin 100vuodessa!vastaavasti toisilla menee siksi triplana se raha rauhottaviin !
No juu,hyvää Keskiviikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti