lauantai 18. syyskuuta 2010

18.9 Lauantai

Jaahas,taas on vierähtänyt tovi viime satuiluista!
Viime viikonloppuna oltiin Oulussa Killelle huoltohommissa,viimeistelyihin jäi viilaamisen varaa!
Ukko oli neljäs,lihat olisi riittäneet mihin vain,hiukan kireämpänä vain niin paketti on kasassa!
Sm iin sitten viritetään ukko kuosiin!
Oli kiva nähdä pitkästä aikaa taas vanhoja tuttuja!Antti näyttää olevan huikeassa iskussa!eikä kyseinen mies lauteille huonossa hapessa nousekkaan!
Aina se kimmoke kisaan syttyy kun noita skaboja käy ihmettelemässä!Pakkohan tässä olisi vielä rykästä !Pitäs vaan saada asiat siihen malliin ettei tarvitsisis kauheasti miettiä mitään ylimääräistä!
Työt kun tulee kuitenkin aina ensimmäisenä tässä elämässä,ja tuolla kehoilullakun ei oikein meinaa leipäänsä tehdä!
Kisan jälkeen otettiin toki muutama neuvoa antava ja aamusta suunnattiin Jplle kohti rovaniemeä!Siinä on sitten kanssa sellainen leppoinen pohjoisen mies joka pysyy aina hyvässä iskussa!olivat sitten väsänneet meille kunnon pöperöt ja taas saatiin mahat täyteen!Tosin joka hemmetin huoltoasemalla jotakin pysähdyttiin syömään jo rovikselle mennessä!
Pääasia Rovaniemelle menoon oli että käytiin katsomassa siellä yhtä Bulldoggi tyttöä pari viikkoa vajaa vuoden vanha,joka tarvitsi perheen muuttuneiden elämäntilanteiden vuoksi pikaisesti uutta kotia!
No mukaanhan se oli sieltä otettava oli se sen verran hellyttävä tapaus!Aika lihavoisa likka mutta
nyt on sellainen bulliralli talossa koko ajan että eiköhän nuo ylimääräiset kilotkin karise ajan myötä!
Viime viikko on jumppailtu vain 1 kertaa pvä ma-käpälät ti rinta ke-selkä to- olkapäät
eilinen oli pakko pitää pitää lepopäivä johtuen ehkä fiiliksestä että meinaa iskee lenssu,tosin mulla tuo jää useasti aina menaamisen asteelle ja ehkäpä käyn pompottelemassa ne jalat tänään!
Tarkoitus oli tänään lähteä jyväskylään Triumphin päätös ajoihin,mutta olotilan ollessa tämä ja varsinkin säätilan ollessa way huonompi kuin mitä mp ajeluun pitäisi niin jääpi kyllä reissu väliin!
eipä tuossa ole mitään mieltä jos joutuu paleleen ja ryöpyttää vettä niskaan vielä kaiken lisäksi!
Nyt aamukaffetta naamariin ja sitten nuo koirat jonnekkin lenkille,nämä pari nuorinta nimittäin menee niin lujaa että oksat pois ja pala latvaa!
Päivänjatkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti