keskiviikko 25. marraskuuta 2009

keskiviikko 25.11.2009

Tere, taas on alkuviikko meennyt niin ettei ole kissaa kerennyt sanomaan kyykky eläimeksi!
Kertakaikkisen masentavia nämä suomen synkät talvet! tulisi nyt edes sitä lunta että tämä kurakeli loppuisi joskus! hämärää ja pimeätä! syö miestä!
Eipä sillä että mä lumesta piittaisin p...n vertaa, ei oikein noi hiihtohommat ole koskaan sujunut!
Eikä sekään ole tänä päivänä lajina niitä arvostetuimpia??ja voi olla että ruumiin rakenne ei sovi siihenkään hommaan edes piirikisojen tasolle!heh.
Eikä kylmä kiinnosta yhtään sen enempää,mutta eipä nämä henkselipaitakelejä ole kuitenkaan nytkään!
Maanantaina jumpattiin rinta eilen tiistaina selkä!tänään pitäisi tehdä olkapäät mutta,,,voipi olla että siirty huomiselle!toistaiseksi tuntuu ettei ihan ole vielä palautunut niin että viitsisi lähteä tekeen mitään punnerruksia vielä tänään!
eli ihan fiiliksen mukaan näitä pompotteluja tehdään!
en tiedä pitääkö sitä ruveta diettaamaan niin tämä aika tuntuisi kulkevan hiukan hitaammin??tässähän vanhenee ihan hirvittävää vauhtia!kohta saa lähteä kävelykeppi ostoksille ja tilata joku erikoisvahvistettu dippirollaattori?tai ainakin tätä menoa mikäli nää viikot näin tiuhaan tahtiin kuluu.
Mutta vielä ei luovuteta!!
Deffillä tuntuu taas että pelkästään ne ruokailujen välitkin kestää ikuisuuden!
Mutta nyt taitaa olla aika yrittää nää meidän karvakasat hereille!aivan oikein , nuorin nukkuu lattialla ja noi vanhemmat bullerot sahaa soffalla! eräänlainen prosessi saada nää kaverit edes hiukan innostumaan ulos lähtemisestä!niiden mielestä kun tuonne kylmään ja märkään on täysin järjetöntä lähteä dallaamaan!
Mutta mäpä lähen yrittään!ja sitten taas klo 14 avaamaan ovet salille!
Ja muuten Nuo Unto Honkosen / Sulevi Eriksonin muistopenkki kisat on meidän salilla tulevana lauantaina !punnitus alkaa klo 11 kisa kestää n,tunnin about 13-14 päälle tuomarikoe ,joka on noin tunnin,eli koko hässäkkä ohi palttiarallaa klo 15.00 www.wasagymhouse.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti