keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kesä

Kesä kesä!mahtavaa että täälläkin vihdoin hiukan komeampaa keliä!jonkin verran jopa päässyt ajelemaan räpättimellä!oikein hyvä!viime yö oli hankala,pehmeän sängyn ja olkapään säryn vuoksi!nuo olkapäät hieman temppuilee ja mikäli alusta nukkumiselle on liian muhkea siitä lepäämisestä ei sitten meinaa tulla mitään,reenejä ei silleensä liikoja haittaa,eli ilmeisemmin jotain hermosärkyä ,kuulemma täällä olisi joku oiva kinkki akupunktio tyyppi joka voisi olla ihan hyvä tällasiin juttuihin,vaan enpä tiedä,kaveri osaa melkein lukea ajatuksetkin peukalosta..kuullostaa aika pelottavalta!
mutta aamulla today  salille klo 06.30 reenaaman jalkoja,ja helvetti yrjöhän siinä melkein tuli..mutta melkeitä ei lasketa eikös se niin ole!
nuo jalkajumpat on kyllä aina ihan yhtä kamalia,aina olen sanonutkin että mikäli sikäli kaikki harjoitukset olisi yhtälailla mallia v mäisiä niin olisi tämäkin touhu lopetettu ennenku oltaisiin edes kunnolla aloitettu!
Iltasella vielä sitten rintapompottelu  ja jonkinmoiset paineet sain kuitenkin vielä aikaiseksi!
Liekö Wellneteuksen poikien  tuomat kaikenmaailman harjoituksen aikana juotavat keitokset osasyynä moiseen!
Salilla kävi vierailulla siinä iltasella tampereelta eräs järkäle joka rytkytti alataljalla koko limpillä,ja voin kertoa että pakassa on malmia yli 250kiloa ei mitään paunoja eikä nauloja vaan kiloja, ei edes allekirjoittanut ole oman salin alataljan klönttiä ajatellut liikuttelevansa,joskus männeina vuosina " nuorna" kyllä on tehty 260 kg,mutta eri taljalla jotuen lyömään kiekkoja pakan kylkeen!
eli josko  nyt sitten  Timo sedän  käsi/kädet ,ojentajat hauikset  hajoaa niin saadaan osoitella syytä tamppereen suuntaan! kutsuttakoon noita nyt sitten vaikka J Leino seteiksi ;) se se onkin vallan vanha systeemi!
viikonloppu meni rämpiessä(taas) erinäisissä vaikeakulkuisissa maastoissa,etsien mökkitonttia,(tonttielmeri)lopputulos heikko,pari mellevää paikkaa löytyi,mutta..hinta aikasta suolainen + eipä taida jaksaa ottaa itselleen moista urakkaa harteille kuin rakentaminen,päädyttiin ratkaisuun että etsimme valmiin paketin,tai edes lähes valmiin! lisänä vielä sellainen että ajateltiin että saaristosta,eli venematkan päästä!minäkun olen tunnetusti vallan hyvä etten sanoisi aivan loistava kippari Kalle.varsinainen pursiparta!

+ 10 vuotta sitten viimeeksi itse keskiputtarivenettä ajaessani kaverin mökille joutuen olemaan puhelimessa koko ajan että tiedän kummalta puolen niitä pöhlön näkösiä merkkejä menen ettei kuulu sellanen kamala kolina veneen pohjasta,ihmettelin että aika kovia savuttamaan nämä vanhat puttarit,ja etten ole tiennyt että nää ihan niin laiskoja on!..no lopulta  hengissä perille päästyämme rannassa todettiin että köysi ollut koko ajan potkurin välissä!että sellasta veneilyä juu!
mutta tällaista rojektia pukkaa,hetkeksi koppaan maata,toki soffan kautta joku vertakauhua ja suolenpätkiä elokuva nukutukseksi  ja aamulla pirteänä uuteen päivään..kunhan ei ihan yhtä aikaisin kuin tänä aamuna,tai oikeammin siis eilen kellohan näyttää jo 01 yöllä! eipä siinä kuin kauniita unia ja aku ankan kuvia!Timppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti