tiistai 20. syyskuuta 2011

21.9 ti-ke yö...

Taas on kello vaikka mitä,eipä vaan meinaa saada nukuttua!on nimittäin korvat on niin pahasti paleltuneet!pitää vissiin laittaa tuota jääkaappia pienemmälle,Onko sinne pakko koko ajan toljottaa vaikka tietää että seuraava sapuska on vasta joskus aamulla!
Vanha kunnon armeijatrösä eli karvahattulakki voisiolla hyvä,no juu ei nyt ihan niin paha mutta lähellä sitä kuitenkin,Sunnuntaina hiukan enemmän murkinaa moottoriin ja eilinen olikin sitten sellainen tulis luoti ja tappaisi päivä!Merkillistä,luulisi että seuraava päivä olisi kuin juuri tanjatulla autolla?mutta paskan marjat kaikkea muuta!
hetken syö runsaammin niin olo on saman tien sellanen että hyi helvetti,en syö enää ikinä!taitas vaan käydä niinkuin mannen hevoselle,just kun oppii oleen syömättä niin kuolee!
No joo se oli maanantai se ,tänään jo reippaana aikasin aamulla rintajumpalle,päälle seinien maalausta hetken tovin..hiukan jarruttelee tuo seinäprojekti sattuneesta syystä!no homma etenee kuitenkin koko ajan ,ja kun mitään tarkkaa aikataulua ei ole niin...enpä aio ottaa siitä mitään ressiä!arvatkaapa vaan otanko silti!ja kyllä!mutta ainahan voi (n) yrittää!
Päivällä/aamupäivällä ruohon leikkuu vielä kerran,ei selästä vaan kotipihasta!voipi olla että joutunee tosin sen vielä kertalleen ajamaan,eli sanotaan sitten että tokavika kerta tälle vuodelle!mäkun en haravaan koske,silppuan ennemmin nuo lehdet tuonne heinän sekaan!päälle Pöljä bullien kanssa 45 minuutin reipas lenkki,ja sitten onkin yritetty estää tämä edelleen päälle yrittävä lenssu kaikki muu aika!Barbin kanssa soffalla päivällä ruhtinaalliset 2 timman tirsat!töihin klo 15 ja selkäjumppa klo 18
nyt takkusin vaiks kuinka kauan tämän koneen kanssa kun ei huoli uusia kuvia/videoita puhelimesta enää???"parametrit ei kelpaa.." No mä tiedän asiasta niinkuin sika pohjantähdestä,jotain kikkailuja tein opastusten mukaan mutta se mitään auttanu!Parempi jättää tuo asiasta jotain tietävälle eli rouvalle tuo ongelma!
Lauantaina pitäs lähteä koirien ja rouvan kanssa  ajeleen ihmetteleen L-rantaan kisoja sieltä yöksi lahteen ja aamulla jotain kuvia apinasuodattimen läpi reenien merkeissä !ja takasin vaasaan ,kuulemma ennen tai jälkeen pitäs pysähtyä kuinka ollakkaan Ikeassa...
No sehän on sitten sitä mun lempipuuhaa,eritoten ne kaikenmaailman tuppervarekipotkapot kiinnostaa ihan v...ti..heh no juu,mikäs siellä on kärryyn nojatessa!
llNyt tää menee tuohon soffalle hetkeksi josko tuolta faktalta vaikka tulis jostain vielä pimeemmästä juttua kun ite,mihinkään elokuvaan nyt ei jaksa syventyä hirveesti!Toivon mukaan kelit olisi yhtä suotuisat kuin tuossa päivällä oli,pääsi pitkästä aikaa roksua taas töihin,kunnolla relettä vaan päälle niin tarkenee vaikka pikku pakkasessa ajella!Hyvät yöt!Timppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti