torstai 2. kesäkuuta 2011

2.6Torstai

Pyhä keskellä viikkoa sekoittaa kuviot omassa putkiaivossa totaalisesti!
Muuten kyllä koko viikon harjoitukset menneet suhteellisen hyvin!tänään oli tarkoitus mennä jumppailemaan takareisiä ja pohkeita...mutta olettaa saattaa että jäävät huomiselle olkapääreenille nekin,toki tuossa jo taas 3 reeniä on putkeen että ei silleensä haittaa vaikka sitä yhden päivän huilaakin taas väliin!
Olkapäät olleet paremmat kuin pitkiin aikoihin,samaten tuloksia on saanut hieman hilattua ylöspäin,,sikäli mikäli sillä nyt mitään merkitystä on .Suurempi paino suurempi lihas...tuosta lentävästä lausahduksestakun joutuu vanhemmiten toki hieman antamaan periksi eikä välttämättä se kaikista viisain tapa.
Kelit ovat vaasassa taas mitä ovat,muualla suomessa on ollut ihan siistiä mutta täällä aika surkeeta,huomattavasti parempaa kuitenkin kuin maaliskuussa,muttei todellakaan mikään liian style keli ajatellen mopoiluja jne piha hommia! Tyydytäänpä kuitenkin siihen mitä meillä on eikä vinguta siitä mitä ei ole!
Lehdestä kun katsoo niin kyllä se kesä on tullut,tekstaten palstoilla koirat ei kuse ei paskanna minnekkään,nyt ihmiset leikkaa ruohoa ja sahaa moottorisahalla...kiva nimettömänä vinkua asioista kun ei uskalla naamatusten mennä sille rakkaalle naapurille sanomaan jos on jotain sanomista!noh..ainahan voi muuttaa jonnekkin niin syvälle metsään ettei ole niitä naapureita oikein lähellä!
Teki mitä teki tai voitti mitä voitti niin kyllähän me osataan vääntää joka asiasta se varjopuoli esille!
Timo setä sitten vanhenee taas liiankin pian,odottelen tässä nyt sitten josko iskisi joku valtava ikä-kriisi päälle?No,eikös nuo nyt kuitenkin ole vain numeroita,ja ei tässä vielä luovuteta,ja aivan yhtä pöljä olo tässä on kuin se oli useita vuosia sitten,silloin kun tietkin oli vielä polkuja!
Nyt kaffin keittelyyn,sunnuntai päikkärit takana,hyvää illanjatkoa!2 viikon kuluttua alkaa salille Boulderointiluolan rakentaminen,elokuussa mennään pitkin seiniä!www.wasagymhouse.com
Timppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti