torstai 7. lokakuuta 2010

8.10.Perjantai

Näköjään nämä ploki päivitykset hiipuu koko ajan!kun on muka niin kiire koko ajan!
Muistan haikeudella niitä aikoja nuorempana kun narisi kuin ladon ovi että "voi kun ei ole mitään tekemistä!mitä nyt oikein tekisi?"
ja sekään ei ollut hyvä!eli aivan sama kuinka niin koskaan ei ole hyvä!Kait se sitten on parempi näin!kultainen keskitie asioihin tietysti olisi se kaikkein paras ja viisain vaihtoehto!
Viikko on ollut syystä tai toisesta raskas,reenattu tietty putkeen 5 reeniä mikä on yksi syy!
syy moiseen maratooniin taas on se että nyt pitäisi pian suunnata nokka kohti helsinkiä ja virittää Mr kille kondikseen kisoja varten!eilen ukko näytti jo oikein hyvältä!josko mies voi miehestä niin sanoa ilman mitään sen kummempia välköveinäläininen juttuja!
Kyllä nuo kisojen seuraamiset aina saa itteensä silleensä uutta potkua,pääseekö siitä asiasta kilpailuvietillä varustettu kaveri ikinä eroon?(ei)josko sitä sitten itse ensi vuonna?kait aitä pitäs ruveta uhoomaan lähtevänsä jo nyt kuin kukko tunkiolla niin ei kehtaa lyödä missään vaiheessa jakaria naulaan?tai jotain.
ookay,eli kulunut viikko meni hätäseen sunnuntaina jalat varovaisen kovaa ja meni ihan hyvin,maanantaina käpälät,tiistaina rinta.ke selkä to olkapäät ja tänään pe lepo sama taitanee sattuneesta syystä olla la ja su,maanantaina sitten taas varoen aloittaa pompottelu!

Ihan samanlaista rumbaa ei ole asiakkaiden osalta ollut kuin edellinen kuukausi,ja tasaisestihan tuo ns tulee ja menee että silleensä hyvin tilaa ja mahtuu lisää populaa oikein reilusti!että teretuloa vaan!lauantaina lajensin hiukan (n10 neliötä)miesten pukuhuonetta ,kunhan saan sinne muutaman pukukaapin lisää niin saa senkin käyttöön/toimintaan!aluksi tulee 12 kaappia tai ns 12 hengelle kaapit!ja toinen mokoma heti perään mikäli se ei riitä vanhojen jo olevien lisäksi!
nyt tää lähtee tulostaan muutaman paperin,siivoomaan ja sitten onkin aika lätkästä mosse kohti helsinkiä!ja kuulemma luntakin luvassa?kertakaikkiaan ei nyt vielä tarvitsisi alkaa tuo lumiukko keli!hyvää viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Hianua hianua!
    Ajelkaahan varovasti, Helsingissä nähään!!
    Tsemppi-terveiset Killelle, on se kova jätkä ;)

    VastaaPoista