tiistai 10. huhtikuuta 2012

Ei tulee kesää ei

Taas värjäsi aamulla maan valkoiseksi!aika märkää mössöähän tuo on mutta kuitenkin!ja minäkun olin jo aivan varma että enää snoukkaa ei tule ennen syksyä!torstaiksi jo lupailivat +10 astetta toivon mukaan tuo nyt pitää kutinsa! saisi lätkästä shortist jalkaan ja aurinkoiset lasit päähän!tosin mä aikoinaan taikkulassa ekalla reissulla pilasin silmäni niin että varsinkin kun tuo maa valkoseksi värjäytyy joudun pitämään aina laseja päässä!
Nykyään on tuo aurinkolasimuotikin niin erikoinen että ei tarvitse ajaa edes partaa kun lasit on niin kookkaat!ei nimittäin näy koko naamaa tuulilasien takaa! niihin saa varmaan lisävarusteena markiisit ja sälekaihtimet ja kaikki?
Kuvassa muuten appiukko, siltä varalta että joku ajatteli että olisin nuin rajusti lähtenyt hoikistelemaan!muuten aika sissi äijä, 67 v ja menee ku orava pitkin seiniä!
tänään olisikin käpäläjumppa vuorossa , kolme ohjausta putkeen  tai oikeammin 2 ja sitten on oma reeni kahen kanssa,ja muuten luulin että tuli 3 päivää lepoa mutta lauantai aamunahan mä olin nuo jalat pompottelemassa joten siihen 2 päivään se kuitenkin jäi!
huomenna onkin sitten synttäripäivä! ei mulla vaan salilla! tsekkaa tarjoukset www.wasagymhouse.com