keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

MITÄ MEILLEI OO SITEI TARVITA!

Mahtavaa!on sitä ihminen pienestä iloinen,kun sataa nimittäin vettä!jossain vaiheessa se varmaan rupee vituttaankin tietty,josko juhannukseen saakka jatkuu!mutta sulattelisi nyt nuo lumet pois jo hätäseen!
En nimittäin lainkaan panisi pahakseni vaikka tuota kulkupeliä saisi jo päivittää kaksipyöräiseen,enkä puhu nyt mistään bilteman temppupolkupyörästä!;) tuo nyt on useaan otteeseen kerrottu että eipä tuosta talvesta jää kaipaamaan kuin sitä ettei noihin hidasteisiin voi ajaa samaa nopeutta kuin talvella!ja hyttyset tekee come-backin kylmien väistyttyä! teitenkin business  puolella vaasan ollessa opiskelijakaupunki tuossa toukokuussa hiljenee sali aikalailla!meillä kun on kuitenkin aikasta paljon opiskelijoita,mutta aina ovat uskollisesti palanneet syksyllä takaisin,joten emme ota turhaa stressiä asiasta!
ja miksi eivät palaisi?meillä on kuitenkin huippuvehkeet ja hemmetin hyvä henki paikassa,vaikka itse kehunkin! ;)
MITÄ MEILLEI OO SITEI TARVITA
no Juu..eilettäin tuossa olkapääpompottelu,tälle päivälle ohjelmisto oman harjoituksen osalta vielä hiukan auki!viikon jumppalistasta uupuu vielä kananjalat etu ja takaosat,pohkeet,selkä! menee nää päivät niin hätäseen ettei oikein meinaa perässä pysyä!kello näyttää vasta 08 ja elättelen toiveta että saisin nuo yläkerrasta keskikerroksen sohvalle siirtyneet ruttunaamat edes jotenkin tolpilleen ja tuohon metsään mun kans kävelylle!harvemmin se varmaan näin päin menee?tämä valoisuus kun ei näköjään heihin vaikuta millään muotoa!heh.
viikonloppuna ajattelin vaihdella autoihin kesälenkkarit! ja tietty ens viikolla paukkaa sitten kunnon takatalven?ei per...le
anyways,päivänjatkoja!  www.wasagymhouse.co