maanantai 31. lokakuuta 2011

KÄRPÄSESTÄ HÄRKÄNEN

Tämä hurjan näkönen bullero seurasi eilen hetken kärpästä ja nappasi sen lopulta suuhunsa!sitten meni ukko ihan sekasin ja siitä koko ilta n 8 tuntia,säikkyen joka asiaa,hetken siivekäs pörräsi suussa ennenkuin Keke sai sen sylettyä pois ja sitten oilikin mieli järkkynyt totaalisesti!
Eilen hiukan korkeimmilla kaloreilla ,ja luulisi että tänään olisi sitten se hyvä päivä mutta ei,tämä ihmiskeho on merkillinen laitos,mikään ei ole hyvä.
aamusella kevyttä vatsa lähentäjä pohje jumppaa kotiin ja koirien kanssa reipas 45 minuuttinen in woods eli metsässä tai jotain.
Mukava tuon nuorison kanssa kävellä kun vanha setä joutuu marssimaan heti niinkuin sotaväessä pysyäkseen edes hiukan heidän tahdissaan!
Nyt olkapää jumpalle,illanjatkoja folks!

perjantai 28. lokakuuta 2011

4 viikkoa vielä!

No niin se olis 4 viikkoa vielä!tai siis pitänee sanoa enää!aika menee kuin siivillä!heh.enin turvotus viime viikonlopusta taas mennyttä!onneksi.Maanantai tiistai meinasi taas iskeä lenssun koneeseen!varsinkin tiistai oli oikein hirvittävä olo,selätettiinpä se sitten kuitenkin!
Tänään aamulla ylös jo 04.15.takan seinän maalaus ja salille reenaamaan jalat aamupalaksi!
kevyt jalakajumppa(hiukan kiristää nuita reisiä?) tyhjällä vatsalla seuraavanlainen,laitetaan se nyt tähän vaikka mielestäni noiden treenien blogikirjoitukset on maailman tylsimpiä!
-potkukone eli reiden ojennus 12*80 12*100 12*120 12*140 päälle pudotuksena 15*150kg-10*130 10*100 10*80 10*60 10*40 10*20
-supersquatt selkä tuettuna  15*200 15*240  pudotus2*= 20*250-20*220 20*180 1*=12*280 20*220 20*180
-supersquatt toisinpäin ns jenkkifutisliike suoria sarjoja 15*250 15*280 15*280
-sissikyykky omalla painolla sissikyykkytelineessä 5*25
vatsat 4*20
ja kotiin vellin keittoon,ja hierontaan,päivällä takareidet ja huomenna lähentäjät ja jotain muuta mitälie nyt sitten keksiikään!!

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

PM kisat!

Huomenta!Pm ät menivät sitten osaltani täysin yli odotusten!puntarilla iski jo sellainen fiilis että mitäs helvettiä mä täällä oikeestaan teen!no,loistavastihan tuo kuitenkin meni!Mukava tittelihän tuo lihavan sarjan pohjoismaiden mestaruus kieltämättä on!
Joukkue oli mitä mainioin ja huoltopuoli pelasi kuin rasvattuna!pitäisikö sanoa ennemmin värjättynä tai öljyttynä!Kiitos heille!
Nyt sitten heräsin aamulla ja pää niinkuin rantapallo,sauna lämpiämään ja kunnon hikoilut!taas kaikki pöhö pitää saada karisteltua irti mahdollisimman nopeeta!Tämä "harppipääolotila"on se kaikista hirvein!5 viikkoa olisi vielä kestettävä sinne  Mm iin saakka,eikä  epäilystäkään etteikö se onnistuisi!helposti!

tiistai 18. lokakuuta 2011

Kissaohjelmia!

Jahas,tovin taas aikaa kulunut sitten kun viimeksi tänne satuillut!Perjantai aamuna pitäisi sitten rykästä ittensä lentomakoneeseen ja ekaksi Helsinkiin ja sitten siitä eteenpäin Köpikseen ja ruotsiin!
Dietti rullaa ok omalla painollaan!tuo helvetin vedenjuonti vain meinaa olla itellä sellanenkin peikko että oksat pois!ei vaan meinaa millään saada lipitettyä sitä kuin kameli kaiken aikaa!
Sitten kun juo saatanasti niin ei sen takia nuku kun saa hypätä kusella koko ajan,,no joo vali vali..
kotona mennyt poikkeuksellisesti viimeset päivät tuon takan kimpussa,uusi odotelee autotallissa ja vanha on tuossa pitkin pihaa tuhannen päreinä!kaiken maailman hormin siirtoa,seinän lihottamista ja tuon saatanan ravan kanssa leikkimistä!
kuten sanottu minulla erittäin erikoiset nämä valmistautumismetodit!mutta,se on ollut aina sama juttu!projektia pukkaa toinen toisensa perään!aina ollut sama,tai ei aina silloin kun ei asunut omassa piti kitua soffan pohjalla jääkaappien käyntiväliajat!eli vain viimeiset 10 vuotta näin!
Kiipeilyhässäkkä on 2-3 päivän rykäsyä vaille valmista kauraa,osa otteista ei vain ole tulleet ja sekun on kuin pelaisi fudista ilman palloa jos ei ole missä roikkuu seinällä!loppusiivous,loput alastulomatot sisään sähkökoodilukon asennus,kokoustilan tuolit, jne ja se on siinä!
tämä kisaprojekti vaan nyt taas pitää saada alta pois ennekuin keskityn taas hetkellisesti siihen puoleen tuolla ns työ-gym rintamalla!
reenit kulkee yllättävän hyvinparia jumppaa päivässä,reipas lenkki bulleroiden kanssa työt ja rempat päälle niin eikös siinä läski saa liikettä?
helvetinmoinen pöhö nousi päälle SM ien jälkeen ja pelko perseessä oli hetken,mutta vain hetken että  ottaako se takasi alas niin äkkiä,mutta ja kyllähän se sen teki,onneksi!koskenatin korvalääkkelläkin oli ehkä osuutta asiaan vaikka enhän mä sellasta,urheilumies!(most of the time)jee eli pikkasen siinä irroteltiin kisan päälle,ite olisin ollut kyllä täysin valmista kauraa,samaten vaimo  jo nukkumaan enne n klo 22 mutta nuo kaverit sitten sai kuinka ollakkaan koneet käyntiin ja tappiin asti sitä sitten pääkaupungissa saatiin aika kulumaan yllättävänkin hyvin!
Mutta josko sitä nuokkuisi muutaman tunnin katsoen televisiota!viime aikoina olen alottanut useamman elokuvan tuolta boxin syövereistä en vain muista yhdestäkään juurikaan mitään!ainut keino nukuttaa itsensä!muttis seuraavan kertaan!”moi!

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Keskiviikko,,ei vieläkään keksiviikko!

Tulihan se sieltä kun vähän potkii!Johan tuota metsästettiinkin taas aikansa takaisin!Lauantai iltana pään nollaus,aamulla vielä mc donaldsin vai mikä mp kerho lie kautta big mackkiä ja pirtelö mallia iso,Killeri oli yhen pirtelön ostanut ja mähän ajattelin että vetäsenpä sitten heti parit..20 minuuttia vaasaa kohti ajeltuamme joutusin rouvalle sanoa että ajeleppa tuohon huoltoasemalle,,niin hirvee kylmä hiki pukkas pälle ja jätski pyrki väärästä ruumiinaukosta ulos,tai siis ylös..eikun huoltamon vessaan sormet kurkkuun ja isoin osa eväistä pois,,unta kuulaan käytännössä koko matka,jotain pientä murkinaa,ja tarkoitus oli vielä kotonakin ladata jotain,mutta eihän meillä kaapissa sattuneesta syystä mitään ns hyvää ollut ja simahdin soffalle ja jäi kauppareissu tekemäti!Toisaalta hyvä niin.
Nyt sitten tyhjäillään pöhöä pois ja valmistaudutaan ruotsiin lähtöön!yritetään saada taas reenin päästä kiinni,nuo hiilarit kun kummittelee aina muutaman päivän moottorissa ja aiheuttavat täysin päinvastaisen reaktion kuin äkkiseltään luulisi!
Josko asentoja saisi (hiukan) paremmiski edes,tuokun ei ole koskaan ollut mikään oikein paras puoli tuo posettelu!nämä kaikki päällä olevat remonttiprojektit nyt ei varmaankaan ainakaan auta asiaa,mutta yritetäänpäs rauhoittua hiukan,eikait tämä elämä ole niin päivän päälle?Kiropraktikolle jos ajan saisi ja välttäisi saman kuin sm issä,vasen file aamusta asti hirveässä krampissa,Onnekseni tuo meidän salin urheiluhieroja Tiukkamäki sattui olemaan pelipaikella ja kahteen otteeseen pääsi hotellille hieromaan auki tuon lukon,se tosin kasahti joka kerta ekassa asennossa takasin!
mutta eihän mikään saa liian helppoia ollakkaan?Mikä laulaen tulee se viheltäen menee tai jotain..no juu,jatkanpa tässä töitä,ja aloittelen käpäläjumpan siinä ohessa!

perjantai 7. lokakuuta 2011

Puntarointia

Perjantai ja punnitus takana,tai taitaa tuo kello olla jo lauantain puolella!
Värjäilyä ja oleilua josko sitä sitten aamutuimaan pääsisi lauteille pitkästä aikaa!
Selkä meinaa juntata jumiin totaalisesti,sama juttu joka kerta,onneksi tuo meidän oma urheiluhierojamme pelipaikalla ja sain sen käymään täällä huoneessa runnomassa hiukan pakettia auki!
hetkeksi vosi mennä selälleen josko muutaman tunnin tirsat tekisi guttaberkaa,tänne tulomatkan nukuin melki koko matkan,heti kun hiilareita moottoriin niin univelat painaa päälle!
Paino puntarilla 104.300 nyt goisimaan!nähtäillään kisoissa!Timppa