keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

30.3.Keskiviikko

Ei sitten olisi eilen illalla sitä televisiota pitänyt ruveta kattelemaan,Justiinsa kerettiin Taikuista pois ja nyt siellä tulee vettä ku esterin persiistä! Mennessä jo ajoi joku linja auto samasta ryhmästä seinään , siinä onneksi osui oikea bussin numero kohilleen,mutta kaiken huippu että ruotsalaiset meinaa ottaa osaa sotatoimiin?no jo on maailman kirjat oikeasti sekaisin,liekö tuo sitä ilmaston lämpenemisestä johtuvaa ?vaiko vain kikka myydä lentokelvottomat "lentoalukset"muualle? Paskanjauhannasta toiseen!tässäkun ei meinaa uni tulla kuulaan millään,jotain hyötyä tuosta auringosta ja pidemmistä päivistä,tosin en viitsi yöllä lähteä kaatopaikkakuormaa viemään kaatiksellekkaan ,on odotettava aamuun,konstaapeli sisu voipi muutoin kattoa että mikä romurosvo täällä liikkuu,eikä tuo tietty ole auki edes koko jkl. Tänään varovainen olkapääjumppa ei epäkkäitä!selkäjumpan jälkeen olen ollut migreenifree mies!liekö sittenkin ajan miekka ja kilpi voimailulausahdus jumi on voimaa totta? Kaikesta huolimatta ennen huomista työpäivän alkua menen hierontaan! Huomenna ehkä teen kädet,löysin jonkun erittäin mielenkiintoisen käpäläjumppaohjelman tyyliin "ilman tätä ei voi kehittyä"josko kokeilisi saako narut kipeeksi jollain uudella superhyper tekniikalla,ja jos toimii sitä sitten salaa reenata öisin puoli vuotta ja sitten tsadam berberi pois päältä.No joopa eipä noissa reeneissä nyt niin suuria eroja ole kunhan ne tekee loppuun,se tulee mitä on tullakseen! Jos nyt kokeilisi hetken töllöttää kuitenkin tuota matolaatikkoa ja sitten nukkumaan ja aamusta viemään nuo romut roskapaikkaan!Hyvät yöt! Timppa

tiistai 29. maaliskuuta 2011

29.3.tiistai

Nyt on lähellä!meinaan mopokelit!Joka kevät sama narina,ei sula lumet ikinä jne! tänään jumppailin selkää,eilisen jätin väliin!niskat niin sa...nan jumissa ja selkä että joutusin menemään hierojalle!ja sitten kuuliaisena miehenä,kun en itseäni voi pojitellakkaan niin jätin sitten edes eilisen jumpan väliin! Tuo kuula meinaa olla niin kippee koko ajan että oksat pois ja pala latvaa,paineetkin suhteellisen kohillaan ettei siitäkään voi johtua! noh joka tapauksessa lauantaina tein tissijumpan su ja ma lepoa ja tänään sitten tuo selkä! Alasoutukonetta maltillisesti 130kg per käpälä punnuksia,toistot vain 7-8 yläsoutukonetta 80kg per käpälä ja lyhkästä toistoa7-8 ylätaljaa kaseja aina tuonne 190kg saakka(tai vain tai jotain)josko ensi viikolla taas yli kahden.päälle köydellä 3 lyhyttä sarjaa,hiukan sitä vikaa tässä viime aikoina että toistoja niin perkeleesti että ei mikään ihme että on ihan juntturassa joka paikka! ukko on ku rautakanki päälle pari sarjaa hauiksia,nekun tuossa mukana väsyy jonkin verran aina niin tulee nyt pikkasen ylimääräsiä paineita sinnekkin, vatsaa 2 sarjaa ja sitten jo kramppaakin mahalihakset jossain tuolla,niin ettei enempää voi edes ottaa! Aamulla koirien kanssa lenkki,ja pojat niiden kanssa sitten saakin mennä niin että meikäläinen on back in omassa paikassaan kävelyllä "heikoin Lenkki"no tuleepa aerobiset aivan itestää koko ajan,vielä kun tuon ruokahalun saisi hillittyä niin se olisi siinä! Porakoneen kanssa riehuin tuossa pihalla ja asensin tuohon kartanon porttiiin" ilman kartanoa" sellasen pyörän,sekun raahaa muuten yhestä kohtaa tuohon maahan/asfalttiin niin että meneepi hajalle ja on raskas käyttää!mutta nyt on sitten niin hyvä että avot! Dippikone on suomessa kuulemma ensi viikolla,eli uudet koneet saadaan nyt pian pelipaikalle,ja ai että kun saapia reidet ja ojentajat kyytiä!jalat kasvaa niin että loppu vuosi pitää kulkea pelkissä sortseissa! No juu nytten televiisiota htken aikaa sitten nukkumaan,aamusta hakemaan salille pöytää ja tuolia josko saisi terassin taas kevät kuntoon ,meillä kun on punttisalilla moinenkin! tervetuloa jumpalle,pian on muutoin salin syndetkin 4v ovet auki www.wasagymhouse.com

lauantai 26. maaliskuuta 2011

26.3 Lauantai

Formulat aamusta!ja viimeinen talviaikapäivä hetkeen,tosin ilma turhan raaka edelleen!
Eilen käpäläjumppa,torstai oli lepopäivä keskiviikkona 2,5 vkon tauon jälkeen olkapääjumppa!
Tiistaina jalat,kohtalaista reeniä muutaman päivän huilien jälkeen!tänään Rintajumppaa ja huomenna taas lepäilyä!
www.wasagymhouse.com

tiistai 22. maaliskuuta 2011

22.3Tiistai

Ohessa minua henkilökohtaisesti lajillisesti eteenpäin inspiroiva kuva!otos vuodelta 2008 norjan Battle of Giants kisasta!Näistä kolmesta "tummasta"kaverista oikean puoleinen vei tänä vuonna amatöörien Olympian,itse porukan "vaaleana"vaikka ei sitä hetikään huomaa niin en sanoisi että nyt aivan häntä koipien välissä joutuu olemaan tuossa ryhmässä kuitenkaan!Tosin onhan tuostakin taas jo yli kaksi vuotta aikaa,mihin nämä vuodet oikein menevät?
Eli jos ko tässä innostuisi niin vähintäänkin tuota kuntoa pitää lähteä hakemaan!

22.3.Tiistai




Taas tovi vierähtänyt täältä runoilusta!Käytiin siinä paremman puoliskon kanssa viikon hätänen reissu phukettiin!Ruokaa juomaa lepoa ja aurinkoa,eipä sen kummempaa!tuolla kun on jo jokunen kerta käyty niin ei tarvitse mitään temppeleitä enää kierrellä!


Otin siinä samlla noista poisnukkuneista Bulleroista kuvan tuohon kuljettajan puoleiseen rintaan!

Pitkään aikaan tulikin sitten minulle way pitkä lepo reeneistä!

Yhtenä päivänä käytiin jollain "Karon Hc Gym"illä no se paikka tosin ei ollut nähnyt hc tä eikä mitään muitakaan lyhenteitä,mutta joatin siellä nyt kuitenkin sai tehtyä!

Tuon tarran takia nyt sitten sai olla suomen puolellakin jonkun päivän vielä jumppaamatta,lähtöpäivää edeltäneenä päivänä se vasta piirrettiin,ja tietenkin auringon polttamaan ihoon että tuntui tavallista mukavemmalta,tai mistä mä tiedän kun en noita ole aikaisemmin hakkauttanu!viime perjantaina siinä varoen takareisä ja pohkeita ja lauantaina sitten maalahden jättiläisen kanssa käpäliä sunnuntaina lepo ja eilen sitten selkää,josko sen saisi joskus takaisin noihin mittoihin mitä "nuorena"poikana oli tukka tuskin takasin päähän tulee!heh heh
Tänään voisi ehkä ajatella jalkareeniä tosin rinta ja olkapäistäkin rupeaa olemaan se pari viikkoa aikaa,ensi viikolla sitten alkaa taas kunnon pompottelut!


perjantai 4. maaliskuuta 2011

Lauantai 5.3

Huomenta !Kananmunat kattilalla ja aurinko paistaa pihalla!ensi viikoksi luvattu hiukan lämpimämpää!
Eilen käsireeni tänään menen illalla maalahden jättiläisen kanssa reenaamaan rintaa !
Meikäläinen on eerittäin kevyt poika tuossa reenissä,pitäisi omaa painoa nostaa n 70 kg!
onneksi ei sarjapainoja vaan kehon..
Eilen tein oikein parit lenkit melkein putkena sukkana koirien kanssa,sain vihdoinkin korjaamolta oman autoni takaisin,ja zeesus että oli ollut kallis mälli,vieläkun yhdistelee kaikki vuokra autot ynm niin avot !parempi vain pitää kaikki mahd vakuutukset noissa leluissa!tai sitten vaihtaa vanhaan ladaan minkä voi kärrätä kaatopaikalle joka töötin jälkeen!
Tää syöpöttelee aamarit naamariin,huomenna lomille lomps!
Palaillaan viikon kuluttua asioille!ja hei ensi torstaina Sinikan venyttelytunti salilla www.wasagymhouse.com asiakkaillemme ilmainen eli kuuluupi kortin hintaan!ei muuta ku venymään vaan!Muut mukaan normi salimaksulla!Sali auki normaalisti ma-to 15-20 pe 16-19
avainkortilla joka päivä 06-22 minut saa luurilla normaslisti kiinni mikäli en ole liitokoneessa tai satu lostia!+ salin ovessa numerot mistä saa kiinni "päivystävät"henkilöt ma-ma

torstai 3. maaliskuuta 2011

3.3.Torstai

Olkapää jumppa päivä!tässä taas mielenkiintoinen aamu!vessanpytyn valokuvausta ynm juurikin kuntosali yrittämiseen kuuluvaa touhua!Yksi tuollainen nuppi tohjona pytystä, ja se piti kuvata että osasivat tilata uuden varaosan tilalle!Kaikenmoista etten sanoisi,aivan huippukelit ulkona,sulaa lujaa kyytiä tuo lumi!Oikein mainio ulkoilu sää koirien kanssa pitkästä aikaa!
Sunnuntaina reissuun hetkeksi lataamaan akkuja!
Tää aloittaa nyt olkapiä harjuuttelun!Moi

tiistai 1. maaliskuuta 2011

2.3.Keskiviikko

Josko nyt jo pian saisi pullukka ottaa pullukan käyttöön?eipä taida ihan vielä kelit antaa myöden?
On se vaan jännä kun keväällä tuo mopoilu kutina iskee saman tien kun tuo alias aurinko rupeaa näyttäytymään!heräilin ruokottoman aikaisin tuossa ja ajattelin sitten nousta laittaa aamusumpit ja takkoihin tulet,vaikka eipä tuo sähkölaskussa sen kummemmin tunnu näkyvän!ilmeisesti noita pitäisi urakalla lapioida pesään noita klapeja,josko menisi seuraavaksi jotain pientä siivouksen tynkää tekemään vaikka salille näin aamusta!Noita koiriakun ei saa milläänsäkkään näin aikaisin liikenteeseen,Bulldoggi on siitä huippu rotu että ei varmaan liian aikaisin herätä sen takia että ne ulos haluaisivat!Tosin muuten kyllä karvavekkari mr Kevin 08.45-9,30 pakottaa mut sängystä joka aamu,jonka jälken jatkaa itse unia!Herran mielestä mut pitää vaan saada myös alakertaan siihen aikaan!
Eilen tuossa jumppailin selkää,vaikkakin pikkasen puuroa tämä pompottelu taas ollut muutaman päivän!kaikin puolin rupeaa ukko olemaan pienen loman tarpeessa!ja sehän nyt näillä näkymin pian toteutuukin!Ja pian taas tulee uusia laitteita ja niistäkös aina uutta potkua saa jumppailuun!
eilen hinkasin ylävetokoneella myötä ja vastaotteella 3 sarjaa molemmilla,alasoutua uudella leveällä kippurasarvi kahvalla,ihan hyvä joskin aika erikoinen.2-3 sarjaa!
köydellä 4 pitkää sarjaa ,ristitaljalla jotain ufo liikettä minkä jostain ameriikan body lehdestä koppasin 3 sarjaa eikä muuta selälle,pääle 5 helppoa sarjaa hauiksia ja siinä se olikin paketoituna!
Maanantaina oli rintajumppa ja tänään keskiviikkona sitten pitäisikin vain lepuutella!
Omaa autoa en ole saanut vieläkään,,,rupeaa nämä kanoottiajelut pikkuhiljaa riittämään eli kiva olisi kun nyt pian olisi sysleri valmis!
Mutta nyt tää juo kupin sumppia ja lähtee ajeleen gymille -20km / h joka paikassa mikä tuntuu olevan nykyään trendi autoilijoilla!Ymmärretävää!säästäähän siinä ihan helvetisti polttoaineessa esin 100vuodessa!vastaavasti toisilla menee siksi triplana se raha rauhottaviin !
No juu,hyvää Keskiviikkoa!