torstai 24. helmikuuta 2011

24.2.Torstai

Taas on päivä pukassa!aamulla ylös mr kevinin pyynnöstä 09,30 kuten useimpina aamuina !jotenkin vain en saa koirien mielestä 9-10 myöhempään lojua tuolla vuoteen omana!Meikäläiselläkun on taas tuo vuorokausi hiukan kääntynyt päälaelleen että myöhään nukkumaan ja silleen!
Taas sai odotella kauan aikaa aamusta että ei "tassut"palellu ulos mentäessä,Käytiinkin sitten vain koirapuistossa reuhkaamassa ja asioilla "kirkolla"siis ns työ asioilla,muut asiat jäi koirapuiston roskikseen siististi lapiolla!
Työpäivä sitten menikin aivan siivillä taas sekoitettuna olkapää jumppaan!
Ihan kohtalainen pompottelu ,hiukan nuo olkapäät vihoittelee mutta ei juurikaan jumppaa haittaa!
huomenna jalkajumppaa enemmän takareisi ja pohje voittoisena nekun taas joutunut heikommalle hapelle!Nyt tuota matolaatikkoa toljottamaan ja valmistautumaan uuteen päivään!

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Aamussa

Edelleen ollaa keskiviikossa,puoltapäivää huitelee ja odottelen että tuo ilmasto nyt "lämpenisi"edes sen verran että saa nuo koirat lenkitettyä tuossa vähälumisessa metsässä ilman mitään pysyvää paleltumisdamagea!
Kyllä tässä on niin sanotusti mitta täysi tätä talvea ja kaikkia talvia kerrakseen,josko joskus olisi asiat sillä mallillaan ettei täällä tarvitse talvia kitua!
Talläisessa vanhassa talossakun pelkästään nuo sähkölaskut ovat tähtitieteelliset!
Kesällä ne nostaa sähkön hintaa helposti aina kymmenen pojoa ylöspäin ja avot että talvella taas käy kukkarolle!Lämpöpumppukin olisi se vaan pitäisi asentaa!tosin sekään ei paljoa naamaa naurat yli 20 asteen pakkasilla,sitä tämä nyt näköjään on tämän jääkauden kynnyksellä!
Onneksi pääsee viikon pikalomalle puolentoista viikkon päästä!tulee ns kreivin aikaan!
tuossa aeroobisena jo taluttelin tuota letkumoottoria ja päälle tuolla rätillä lattiat,taas on siistiä!
nyt kun ontuu tuon metsälenkin vielä niin eiköhän siinä ole färssi taas saanu uuden sykkeen päivän palamisprojektille!No einyt mitään ihmeitä polttoja mutta kunhan nyt saa pikkasen käyntiin taas tämän ns kesäkunnon havittelun!
Nyt tää lähtee sinne skogeniin!Moi

tiistai 22. helmikuuta 2011

23.2.Keskiviikko

Melkein ollaan vielä tiistain puolella mutta yössä!kait sitä pitäs mennä nukkumaan jo pikku hiljaa mutta , jos sitte pian!
Polvi on edelleen hiukan kipeä,viime viikolla kyllä jumppailin jo jalkoja mutta?tiedä sitten mikä siellä kummittelee!Mielikuvitus tai mielikummitus varmaan!
Tänään oli selkäreeni , ja ihan sellanen kohtalainen vaikkakin maanantain käpäläreenin takia sai hiukan punnuksien kanssa olla tarkkana ettei irtoa mitään ylimääräistä!Tietty alhaisemmilla kaloreilla on aina vähän kurjempi harjoitella!
Keskiviikko eli tänään sitten olisi lepopäivä,jos nyt ei pohje jumppaa lasketa reeniksi?
Mikäli nyt sitten salille asti pääsee,kun ei saa uutisten mukaan tuota arktista dieseliäkään enää autoihin,mikä riistus meitä ihmisiä vaivaa nykyään,eikös ennenkin ole saanut koneet käyntiin ilman mitään ihme löpöjä?bensaan on lisätty jotain banaanin kuoria ja kohta autot ja mp t kulkee pelkillä akuilla,tai siis kait ne jo kulkeekin mutta ei nyt onneksi niin yleisesti!
Tuleekohan niihin sitten soittimesta joku ääni ?kiva kun naapurin veikko tai lissu jää moottoriajoneuvon alle kun se vaan suhinan kanssa rytkähtää yli josain asutus alueella?
Tai sitten se tekoääni viritetään liian kovaksi...taas mitataan desibelejä(mahtaako olla pehmeällä b llä?)aivan sama .Helpompi olisi tietysti lopettaa uutisten toljottaminen kokonaan?taas joku diktaattori huutaa pyyheliina päässä että tappakaa kaikki!No juu eipä heilauta suuntaan tai toiseen,muttis nytten unten maille hyvät yöt!

22.2.Tiistai


Aurinko paistaa,mutta kylmä edelleen!toivottavasti tämä talvi nyt jo pian loppuisi!

Hiukan noita jumppia taas muutellu lähinnä siksi että saisi tuon painon hiukan alemmas.Ja ihan hyvin tuo on lähtenytkin tippumaan!

Eilen jumppailtiin siinä kädet,tänään pitäisi tehdä selkä toisaalta järjetön järjestys mutta ei muuta voi,lauantaisin erään asiakkaan kanssa reenit sekoittavat omaa pakettia jonkun verran,mutta näillä mennään!

Kaikenlaisia uusia salikorttipaketteja myynnissä+netin kautta osto mahdollisuus!tsekatkaa ihmeessä nopeet syö hitaat! http://www.wasagymhouse.com/

On kehon mittausta hierontaa ynm ynm pt palvelua yhdistettynä kortteihin!
Timppa

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

16.2.Keskiviikko

Jaahas,taas on aikaa kulunut !
Tässä on oikein tällanen Urho"epä"onnen soturi kausi päällä ollut pidemmän aikaa , toivon mukaan nyt jo loppuisi!
Ekaksi kuoli tuo rakas Bulldoggi-Onni sitten Lomamatka peruuntui tuon Mubarakin takia.Kaiken lisäksi viime keskiviikkona joku vanha herra ajoi päin punaisia mun auton keulaan!sain autovuokraamosta jonkun "setämies"bemarin käyttöön,uskomattoman pieni kajuutta tuossa autossa,vähän niinkuin kanootti vaikka en ole koskaan kanoottiin tunkeutunutkaan,tosin varmaan ihan hyvä auto jos käyttää henkseleitä!nimittäin takit ja paidat niskassa kun istuu autoon kaiken lisäksi perjantaina oikea polvi rupesi vihoittelemaan kun revin koirille jotain risukeppiä maasta leluksi ,eli nyt tuosta matalalla liitävästä setämies autosta on kaiken kukkuraksi ihan v...n vaikea nousta poiskin.Josko jo ensi viikolla saisi oman auton takaisin.
Nyt jo jalka parempi,katotaan mitä se sanoo reenistä!
alkuviikon piti jumppaillakkin varovaisesti ettei nyt vielä loukkaa oikein kunnolla!

Rouva heitteli koirille lauantaina palloa ja lopulta tuo jääpallon kova pallo kimposi soffalle suoraan mun silmään!se nyt olisi vielä puuttunut että olis ollut silmä mustana!
Olisi maanantaina ollut helpompi sanoa ihmisille että on saanu nakkikioskilla turpaansa ku ruveta selittelemään mitään ontuen ja silmä mustana!heh

Maanantaina rintajumppa
Rintapunnerrusta vinokoneella 3-4 sarjaa
Vinopenkkiä käsipainoilla 2 sarjaa
Ristitaljaa 3-4sarjaa
Beck Deck 3 sarjaa


Tiistaina Selkä
Ala-soutukonetta 3-4 sarjaa
Ylä-soutukonetta myötäotteella 3 sarjaa
Ylä-soutukonetta vastaotteella 3 sarjaa
Köydellä 4 sarjaa
tänään voisi sitten huilia,pitkään jumppaillut vain joka toinen päivä,nyt poikkeuksellisesti parit pompottelut putkeen .
Mutta pitäs tuo paino saada pikkasen tippumaan alemmas,tuossa viikko sitten huiteli vielä tuolla 124kg , mikä on jo mielestäni tällaiselle 174 cm tumpille aivan riittävä,toki tuo on päälle 130 joskus ollut mutta sitten näyttää jo lihavalta JR ltä,Olis uusi reissu tulossa tuossa 3 viikon kuluttua,josko nyt sitten uudella yrityksellä+saisi tuon enimmän pöhön tiputettua pois ennen sitä!
Timpopa

keskiviikko 2. helmikuuta 2011

2.2.Keskiviikko

Josko sitä sitten jumppailisi vaikka käpälät tälle päivälle!eipä juu tarvinnut tuonne lomailemaankaan lähteä että sellaista,kahtellaan myöhemmin mitä keksitään,keksitäänkö mitään!Tovin pompotellut vain joka toinen päivä!nyt poikkeuksellisesti toinen jumppa putkeen!pidetään sitten vaikka parit lepopäivät yhteen kyytiin
eilen tein Olkapäät,ja vaikka jätin epäkkäät väliin meinaa kasauttaa tuon kuulan väkisinkin taas kipeeksi!
Olkapäille tuota Hammerin punnerruskonetta pari varsinaista sarjaa kaseja
takaosille beck deckissä väärinpäin 5 sarjaa pitkää samaten tuossa alasoutukoneessa 5 sarjaa takaosille pitkiä sarjoja ristitaljassa köydellä 5 sarjaa takaosille
vipuja levyillä 4-5 sarjaa ja pari sarjaa vatsaa,ns pumppi-pompottelu,ja ihan hyvät paineet saikin aikaiseksi!
Eipä siinä sen kummempaa kuin aloittaa vääntäminen!tulossa salille uusi dippikone ja uusi vipuvarsiprässi!tervetuloa www.wasagymhouse.com