maanantai 25. lokakuuta 2010

25.10Maanantai

Näköjään tässä meinaa väliin melki viikko aina nytkähtää ennenkuin muka tänne kerkeilee rustaileen!
Oma projektinsa näiden koirien kanssa kun nuo juoksut on vielä tuolla likalla!
Eilen illalla meni yö myöhään kaadellessa ylimääräisiä pukuhuonene seiniä pois!ja sotku tietenkin sen mukaan joten tekemistä taas riittää,tarkoitus olisi aloittaa laatoitus torstaina ja siitä viikko sitten meneekin ns töiden merkeissä!
no toivotaan että lyhyemmällä ajalla selviää mutta oman aikansa vie lähinnä siksi kun noiden materiaalien pitää antaa kuivua kunnolla!
viime viikko ihan normijumppaa!enkä lopulta sitten lähtenytkäämn pm iä katteleen!mielenkiintoinen kisa olisi ollut mutta..kallis kiekasu olisi ollut mikäli sinne olisi eksynyt!
Osa ukoista petrannut kuntoaan Sm istä ja osalle taas kävi hiukan toisin päin!No josko tuohon sanoisi kokemuksen syvällä rinta äänellä että se on niin v...n pienestä kiinni tuo homma.
Sijoitus voi olla helvetin huono tai vastaavasti taas hyvä riippuen päivästä!ja kuinka kaikki ajoitus osuu kohdilleen!
Kartakaikkisen hyviä tuloksia suomen joukkueelle!hyvä hyvä!
Nyt täytynee lähteä tuonne Rautakauppaan materiaalihankinnoille,että saan kaiken kasattua valmiiksi viikonloppua varten!
Koko viikko pompotellaan reeneissä normaaliin tapaan aloitetaan taas käsijumpalla tänään!
Hyvää työviikkkoa kaikille!Timppa

tiistai 19. lokakuuta 2010

19.10 Tiistai

Syksyä pukkaa päälle rankimman jälkeen!masentavia nämä kelit!varsinkaan kun ei ole suksi eikä kelkka ihmisiä!vaikka olisikin silloin pitänyt lukea kun on lasketellut!
Eilen käpäläreeni,sunnuntaina takareidet ja pohkeet!tänbään pitäisi pompotella rinnat!
Uusi dogi mukana töissä !silläkun on juoksut ja meinaa pojat mennä liian sekasin himassa varsinkin jos ne sinne päikseen jättää!
Vielä nyt ainakin puolitoista viikkoa tätä showta!kertakaikkiaan!
Kunhan nyt ei sitten vaan vahinkoa sattuisi nuiden kanssa!siinähän mennään sitten keväälle asti ennenkuin koirashow rauhottuisi!
Eipä tässä kummempia kuulumisia!mieli tekisi lähteä helsinkiin pm ät kattomaan mutta saapi nähdä,täältäkun tuo siirtyminen pääkaupunkiin vie aina oman aikansa!
Eikä se ilmastakaan tietenkään ole!
Seuraavaan kertaan!Timppa

perjantai 15. lokakuuta 2010

15.10Perjantai

Johan siinä viikko vierähti hätäseen!
Nyt jo heittelee räntää niskaan ulkonakin!
SM kisat kateltuna ja eikun oma kutina senkun kasvaa!
Killerin kisat ei ihan tuubiin menneet mutta niin kauan hyvä kun jää jotain parantamisen varaan!
Honkalan Timpalta super suoritus hatun nosto ja syvä kumarrus!
tässähän on itellä aikaa vielä vaikka kuinka!heh.
Jurvansuu teki huippu come backin kaikenkaikkiaan vanhat parrat tyhjäsi pöydän!no?ei ne nyt vielä oikeestaan niin vanhoja?
Kisapaikkakin ihan jees ja varsinkin takahuone mukavan lämmin,ei niinkään huoltajia mutta kisailijoita ajatellen!
Ensimmäistä kertaa minäkin matkustin saunassa vaasasta helsinkiin!tai siltä se ainakin tuntui!
Itellä sellanen fiilis että kumpiko nyt sitten kisaviikonloppua ajatellen on raskaampaa kisaaminen vaiko toiselta puolelta lavaa skaban seuraaminen/huoltaminen.
Maanantaista asti kyllä jumppailtu joka päivä,mutta täytynee sanoa että parempiakin pompotteluja on aikaiseksi saatu, ei hyviä muttei nyt niin huonojakaan!
eipä tässä tällä erää kummempia!Terv Timppa

torstai 7. lokakuuta 2010

8.10.Perjantai

Näköjään nämä ploki päivitykset hiipuu koko ajan!kun on muka niin kiire koko ajan!
Muistan haikeudella niitä aikoja nuorempana kun narisi kuin ladon ovi että "voi kun ei ole mitään tekemistä!mitä nyt oikein tekisi?"
ja sekään ei ollut hyvä!eli aivan sama kuinka niin koskaan ei ole hyvä!Kait se sitten on parempi näin!kultainen keskitie asioihin tietysti olisi se kaikkein paras ja viisain vaihtoehto!
Viikko on ollut syystä tai toisesta raskas,reenattu tietty putkeen 5 reeniä mikä on yksi syy!
syy moiseen maratooniin taas on se että nyt pitäisi pian suunnata nokka kohti helsinkiä ja virittää Mr kille kondikseen kisoja varten!eilen ukko näytti jo oikein hyvältä!josko mies voi miehestä niin sanoa ilman mitään sen kummempia välköveinäläininen juttuja!
Kyllä nuo kisojen seuraamiset aina saa itteensä silleensä uutta potkua,pääseekö siitä asiasta kilpailuvietillä varustettu kaveri ikinä eroon?(ei)josko sitä sitten itse ensi vuonna?kait aitä pitäs ruveta uhoomaan lähtevänsä jo nyt kuin kukko tunkiolla niin ei kehtaa lyödä missään vaiheessa jakaria naulaan?tai jotain.
ookay,eli kulunut viikko meni hätäseen sunnuntaina jalat varovaisen kovaa ja meni ihan hyvin,maanantaina käpälät,tiistaina rinta.ke selkä to olkapäät ja tänään pe lepo sama taitanee sattuneesta syystä olla la ja su,maanantaina sitten taas varoen aloittaa pompottelu!

Ihan samanlaista rumbaa ei ole asiakkaiden osalta ollut kuin edellinen kuukausi,ja tasaisestihan tuo ns tulee ja menee että silleensä hyvin tilaa ja mahtuu lisää populaa oikein reilusti!että teretuloa vaan!lauantaina lajensin hiukan (n10 neliötä)miesten pukuhuonetta ,kunhan saan sinne muutaman pukukaapin lisää niin saa senkin käyttöön/toimintaan!aluksi tulee 12 kaappia tai ns 12 hengelle kaapit!ja toinen mokoma heti perään mikäli se ei riitä vanhojen jo olevien lisäksi!
nyt tää lähtee tulostaan muutaman paperin,siivoomaan ja sitten onkin aika lätkästä mosse kohti helsinkiä!ja kuulemma luntakin luvassa?kertakaikkiaan ei nyt vielä tarvitsisi alkaa tuo lumiukko keli!hyvää viikonloppua!

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

3.10Sunnuntai

Muutama päivä taas tässä vierähtänyt ns hetkessä!
Keskiviikko oli reenistä lepoa!tein tosin sillon kyllä pohkeet(mutta sitä ei lasketa)
Torstaina oli vuorossa selkä,kohtalainen jumppa..tosin backki reenin saan aina osumaan jokseensakkin sinne minne pitääkin,
perjantaina jumppailtiin olkapäät!
eilinen olikin sitten ns pakkolepo pakkolepo siksi että laajensin hiukan gymin miesten pukuhuonetiloja,viimeistelyä vaille valmista kauraa,ensi viikolla lisää kaappeja ja maalia pintaan jne niin sopii porukkaa taas enemmän kerralla takkeineen / laukkuineen sisään!
Tänään olisi tarkoitus tehdä eilinen jalkatreeni!
Hiukan varoen viimekertaisen treenin "varoittelua"
Meinaa nämä syksyn pimenevät kelit vaikuttaa meikäläiseen kyllä taas niin negatiiviseen sävyyn! Valoisalla herään automatic 05-06 mutta taas nyt kun on pimeämpää niin tuo 09 meinaa olla sellanen aikasintaan kellonaika!Voisko tästä nyt sitten todeta että olen "kesämies"
Pääasia kuitenkin ettei kesäkissa!tai kehäraakki!
Leikkailin siinä nurmen viiemistä kertaa tälle vuodelle Ainakin toivon mukaan,vältti taas kaikkien mahdollisten lehtien haravoinnin kun silppusi ne tuonne pitkin nurmea!
Nyt gymille jumppailemaan nuita jalkoja!
Timppa!